martinv New member Sep 12, 2015 #7,288 RUS said: ^I u Beogradu isto sunce Click to expand... Pozdrav za Rusa i Piksija!
jedan New member Sep 12, 2015 #7,289 sdbiba said: Malo para... View attachment 114874 Click to expand... a di su ti alija sirotanović i konj? :thumbup:
sdbiba said: Malo para... View attachment 114874 Click to expand... a di su ti alija sirotanović i konj? :thumbup:
jedan New member Sep 12, 2015 #7,290 jbg, sad vidim da nemam ni ja aliju... al para imam. taze, ispod čekića.
vladas Moderator Sep 12, 2015 #7,291 Danas je prvo bio na redu Hamitlon Khaki Field Chrono (slike kasnije) a zatim i novitet: Orient M-Force WRX STi LE
Danas je prvo bio na redu Hamitlon Khaki Field Chrono (slike kasnije) a zatim i novitet: Orient M-Force WRX STi LE
vladas Moderator Sep 12, 2015 #7,293 Jeste . Naprosto - dan pre sam se setio Orientovog M-Force-a i to baš Subaru WRX STI LE-a. Kada me je čovek pozvao i ponudio zamenu baš za njega - pomislio sam da je to sudbina da ga uzmem. Opak sat, satina! Mislim da ga na zapadu zovu "Beast". Last edited: Sep 12, 2015
Jeste . Naprosto - dan pre sam se setio Orientovog M-Force-a i to baš Subaru WRX STI LE-a. Kada me je čovek pozvao i ponudio zamenu baš za njega - pomislio sam da je to sudbina da ga uzmem. Opak sat, satina! Mislim da ga na zapadu zovu "Beast".
Heroes New member Sep 12, 2015 #7,295 MMario said: Diver na kosuljicu View attachment 114772 Click to expand... Like si dobio na sulju