Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
sdbiba

Vrlo zanimljiv oblik sata.Nisam ga viđao.U isto vreme i okrugao i ''kockast'' i osmougaoni :thumbup:

Ja tek sada dođoh kući pa je i fotka pod lošim svetlom.

Komandirski

IMG_3873.jpg

Last edited:
Vraćeno na zimsko vreme :) .
wp20151025003.jpg

da li bi neko mozda mogao postaviti uporednu sliku panerai 111 i, recimo, rolex submarinera ili dseiko monstera mk. II?
razmisljam se o pam-u ali me velicina/visina malo plasi (imam 18 cm zgloba, navikao sam na ne vise od 42 x 11,12 mm, ne bih da maltretiram covjeka i ulazim u pricu ako bi ta spravica bila preglomazna za moju ruku).
zmaje, mislim da je ovo zadatak za tebe :-)

Moram da pokupim Pama ali ako ne danas onda sutra;)
Nikakav problem
P.s sto te to plasi?Naviknes se brzo,jedino tezina moze da opterecuje nista drugo.

thx :-)

Tezina nije problem, volim teze satove, nego ne znam koliko bi mi legao velicinom i cinjenicom da sam uglavnom, zbog prirode posla, u formalnoj garderobi a ta spravica je vise za neki neformalni stil pa ne znam koliko se takva investicija, mada je cijena/zamjena dosta dobra kombincija, isplati za sat koji bi nosio jednom ili dva puta nedeljno. Mada, strasno mi se vizuelno dopada.

p.s. za razliku od navoda jutarnje stampe, mi smo odje svi ok, sinoc je bila sitna carka na nivou navijackih sukoba rada i ofk beograda, svi su satovi i dalje tu, cak ni u sef nisu sklonjeni :-)
najveci problem sa kojim se suocavamo je vracanje satova unatrag sat vremena, a pain in the ass.

i da ne bi bili potpuno u off-u, danas:

uploadfromtaptalk1445758618019.jpg

Saint01, bez ikakve ljutnje, ali koliko mi je Sumo super sa tim bezelom, toliko mi je taj nato ipak previse.
Nema ljutnje tu smo svi da delimo mišljenje o satovima. Meni je on interesantan ali previše vrišti. Udarile me godine pa valjda hoću da izgledam mladoliko

Istina je da mu fabrička metalna narukvica ipak najbolje stoji...

Danas sat od zeninog pokojnog dede, deka je umreo kada je imala samo godinu dana. Ipak sat je nekim cudnim putem dosao do mene, napravljen servis, stavljen nov kajs, jos da je nekih 40mm uh.
Sada radi ko Doxa
ImageUploadedByTapatalk1445769168.942195.jpg
ImageUploadedByTapatalk1445769181.590070.jpg

Status
Not open for further replies.
Back