MMario Well-known member Nov 2, 2015 #8,341 Tek sada jesam i to zahvaljujuci tebi....znas onu moju pricu s "onom" amfibijom..... A ovaj mi je sjeo samo tako.........:thumbsup: Jos jednom veliko Hvala!
Tek sada jesam i to zahvaljujuci tebi....znas onu moju pricu s "onom" amfibijom..... A ovaj mi je sjeo samo tako.........:thumbsup: Jos jednom veliko Hvala!
veberz New member Nov 2, 2015 #8,342 Znam, znam ... i ja mrzim datum A ti sada mislis da si ubo najlepseg? Cekaj kada vidis sledeceg. Molices me za njega ...
Znam, znam ... i ja mrzim datum A ti sada mislis da si ubo najlepseg? Cekaj kada vidis sledeceg. Molices me za njega ...
MMario Well-known member Nov 2, 2015 #8,343 Mozda, mozda....tek ga trebam videti....medjutim....ccc, mogao bi ti traziti ovog i nazad...ali, nece moci!
Mozda, mozda....tek ga trebam videti....medjutim....ccc, mogao bi ti traziti ovog i nazad...ali, nece moci!
veberz New member Nov 2, 2015 #8,344 Dobro, mozda. Dogovorili smo se, taj sat nam ne bega iz vidokruga!
piksi New member Nov 2, 2015 #8,345 Bravo Veberz, čestitke Mario, stvarno mnogo lepa Amfibija:congrats: Danas
BANDIDO New member Nov 2, 2015 #8,346 Šta reći nakon Piksijevog posta...A znam,znam.U Bosni se kaže sve su pite pitice ali burek je pitac.Pozz
Šta reći nakon Piksijevog posta...A znam,znam.U Bosni se kaže sve su pite pitice ali burek je pitac.Pozz
veberz New member Nov 2, 2015 #8,347 Zeljanica! I jogurat u otučenoj plastičnoj čaši od 0,5l. Ehh sada bih odmah krenuo u Sarajevo kod mojih jarana ...
Zeljanica! I jogurat u otučenoj plastičnoj čaši od 0,5l. Ehh sada bih odmah krenuo u Sarajevo kod mojih jarana ...
jedan New member Nov 2, 2015 #8,352 Ne znam ide li pohvala mom satu, al evo, zahvaljujem i za "onog" mmaria i za sebe. Ali vracam se na zivicarstvo. Last edited by a moderator: Nov 2, 2015
Ne znam ide li pohvala mom satu, al evo, zahvaljujem i za "onog" mmaria i za sebe. Ali vracam se na zivicarstvo.
jedan New member Nov 3, 2015 #8,356 Zagor said: View attachment 117197 /// Click to expand... zagorec, odlične satove imaš. ovaj je dobar, al certina je vrh. :thumbup:
Zagor said: View attachment 117197 /// Click to expand... zagorec, odlične satove imaš. ovaj je dobar, al certina je vrh. :thumbup:
jedan New member Nov 3, 2015 #8,359 araphel said: Odličan ovaj Tissot. Click to expand... thx aphael. :thumbup: malo ga reuma uhvatila, pa se tješimo.
araphel said: Odličan ovaj Tissot. Click to expand... thx aphael. :thumbup: malo ga reuma uhvatila, pa se tješimo.