MMario Well-known member Jan 13, 2016 #9,667 I to kakva....bome lepo si zapoceo u Novoj. Cestitam kolega :thumbsup:
Nenad Arandjelovic Active member Jan 13, 2016 #9,669 Dragod,svaka cast,on je i na mojoj listi zelja,u zdravlju te sluzio. VEceras N1 Rocket.
jedan New member Jan 13, 2016 #9,671 MMario said: I to kakva....bome lepo si zapoceo u Novoj. Cestitam kolega :thumbsup: Click to expand... bogami Vi ste tamo ko carevi!! dvije nove godine slavite!! ni najbogatiji amerikenjci to nemaju!! :thumbsup: a u tom i takvom slucaju, Sretna Vam Nova godina!! :thumbup: Last edited: Jan 13, 2016
MMario said: I to kakva....bome lepo si zapoceo u Novoj. Cestitam kolega :thumbsup: Click to expand... bogami Vi ste tamo ko carevi!! dvije nove godine slavite!! ni najbogatiji amerikenjci to nemaju!! :thumbsup: a u tom i takvom slucaju, Sretna Vam Nova godina!! :thumbup:
Elvedin Active member Jan 13, 2016 #9,672 RUS said: Veceras... Click to expand... Kupice meni tasta Omegu... :flapper:
KureNS New member Jan 13, 2016 #9,676 Pa stavio sam sliku Elvedinove (i svačije tašte)... Izvinite za off.