MMario Well-known member Jan 17, 2016 #9,763 Ralesd said: sdbiba pratim View attachment 119365 Click to expand... ..ma sta ti pratis....sdbiba postao GMT-a....jedino da je taj tvoj Seiko dresiran
Ralesd said: sdbiba pratim View attachment 119365 Click to expand... ..ma sta ti pratis....sdbiba postao GMT-a....jedino da je taj tvoj Seiko dresiran
tolarbo New member Jan 18, 2016 #9,765 Jedan bas lep Mido, i zanimljiva luminacija! Kod mene prinova danas:
sdbiba Well-known member Jan 18, 2016 #9,768 Elvedin said: Stvarno predivan sat imas. :congrats: Ako Bog da naredni koji cu kupiti bice samo gmt. Click to expand... Veruj mi,kolega,sa ovakvim satom nema greske! :no:
Elvedin said: Stvarno predivan sat imas. :congrats: Ako Bog da naredni koji cu kupiti bice samo gmt. Click to expand... Veruj mi,kolega,sa ovakvim satom nema greske! :no:
R Ralesd New member Jan 18, 2016 #9,769 MMario said: ..ma sta ti pratis....sdbiba postao GMT-a....jedino da je taj tvoj Seiko dresiran Click to expand... od te ljubavi nema nista svuda podji ali kuci dodji to je samo mala avantura
MMario said: ..ma sta ti pratis....sdbiba postao GMT-a....jedino da je taj tvoj Seiko dresiran Click to expand... od te ljubavi nema nista svuda podji ali kuci dodji to je samo mala avantura
jedan New member Jan 18, 2016 #9,773 zma said: Dobar dan! View attachment 119374 Click to expand... a kru te ranio... :laugh:
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 18, 2016 #9,779 Ekstremne prilike zahtevaju sat ektremnih mogućnosti- AMFIBIJA