Elvedin Well-known member Jan 25, 2016 #9,923 Dukin said: Asovi, srećan ponedeljak i nova radna sedmica....danas GMT (da vadim Elmedinu mast) View attachment 119623 Click to expand... A ako ga Elvedin kojim slucajem nadje u prodaji... svaki dan ima da kacim slike istog. :dance3:
Dukin said: Asovi, srećan ponedeljak i nova radna sedmica....danas GMT (da vadim Elmedinu mast) View attachment 119623 Click to expand... A ako ga Elvedin kojim slucajem nadje u prodaji... svaki dan ima da kacim slike istog. :dance3:
araphel New member Jan 25, 2016 #9,926 Lep sat taj originalni Stargejt. Imam neki "love-hate" odnos s njim. Prelep je ovako, a kad ga stavih na ruku, odmah odustah od kupovine. A onda ga i dalje gledam po netu i razmatram
Lep sat taj originalni Stargejt. Imam neki "love-hate" odnos s njim. Prelep je ovako, a kad ga stavih na ruku, odmah odustah od kupovine. A onda ga i dalje gledam po netu i razmatram
RUS Moderator Jan 25, 2016 #9,929 jagos said: Pa evo ako hoces da probaš u Bg sam.dobar je sat Click to expand... Imas vremena za neku kaficu?
jagos said: Pa evo ako hoces da probaš u Bg sam.dobar je sat Click to expand... Imas vremena za neku kaficu?
araphel New member Jan 25, 2016 #9,931 Jagos, nekom drugom prilikom jedino. Ovih dana mrdam naokolo samo ako moram. Pun sam posla oko prinove Ma ionako bih samo opet pao u opsesiju, a para niotkuda
Jagos, nekom drugom prilikom jedino. Ovih dana mrdam naokolo samo ako moram. Pun sam posla oko prinove Ma ionako bih samo opet pao u opsesiju, a para niotkuda
Elvedin Well-known member Jan 25, 2016 #9,932 Kolege, danas bijelo... araphel said: Jagos, nekom drugom prilikom jedino. Ovih dana mrdam naokolo samo ako moram. Pun sam posla oko prinove Ma ionako bih samo opet pao u opsesiju, a para niotkuda Click to expand... Kolega, bebica na putu? :congrats: Last edited by a moderator: Jan 25, 2016
Kolege, danas bijelo... araphel said: Jagos, nekom drugom prilikom jedino. Ovih dana mrdam naokolo samo ako moram. Pun sam posla oko prinove Ma ionako bih samo opet pao u opsesiju, a para niotkuda Click to expand... Kolega, bebica na putu? :congrats:
araphel New member Jan 25, 2016 #9,933 Stigla pre 12 dana, kolega Na forumu pauziram od obaveza Kako ono kažu? Jedva čekam da se vratim na posao da se malo odmorim
Stigla pre 12 dana, kolega Na forumu pauziram od obaveza Kako ono kažu? Jedva čekam da se vratim na posao da se malo odmorim
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 25, 2016 #9,934 araphel Eee,pa ČESTITAM! Neka je živo i zdravo! :congrats:
araphel New member Jan 25, 2016 #9,936 Zahvaljujem! Da se vratim na temu: Mnogo mi se dopada na ovom kaišu.