araphel New member Jan 26, 2016 #9,942 Jao bre, pa hvala vam svima, sad se postideh što pomenuh uopšte Inače, danas Grand parada:
zma New member Jan 26, 2016 #9,944 Sto bi se postideo? Neka vam je ziv i zdrav i neka vas raduje i veseli!!! Ujedno koristim priliku da pokazem sta nosim danas!
Sto bi se postideo? Neka vam je ziv i zdrav i neka vas raduje i veseli!!! Ujedno koristim priliku da pokazem sta nosim danas!
araphel New member Jan 26, 2016 #9,948 Ma šalim se ja malo. Nego da ne bude da se hvalim. Nek je nama ona živa i zdrava, samo da nas malo pusti da spavamo Inače, kad sam već kod kuće, rotiram malo. Tako da sada:
Ma šalim se ja malo. Nego da ne bude da se hvalim. Nek je nama ona živa i zdrava, samo da nas malo pusti da spavamo Inače, kad sam već kod kuće, rotiram malo. Tako da sada:
jedan New member Jan 26, 2016 #9,955 pošto me zaebava Photobucket (vec danima), ja cu ponovo stavit djelo Dr Frankenstajna, ako nema nitko nista protiv...
pošto me zaebava Photobucket (vec danima), ja cu ponovo stavit djelo Dr Frankenstajna, ako nema nitko nista protiv...
Nick Member Jan 26, 2016 #9,956 Pozz drugari forumasi-pajtasi!Araphel pridruzujem se cestitkama,nek je sa srecom,lep pas u pozadini:thumbup:Inace kada neko kao npr.ja ima legendarni G casio DW-6900-1V,sta mu nedostaje?Pa legendarni G DW-5600E-1V !!! Tako je! I danas je stigao...
Pozz drugari forumasi-pajtasi!Araphel pridruzujem se cestitkama,nek je sa srecom,lep pas u pozadini:thumbup:Inace kada neko kao npr.ja ima legendarni G casio DW-6900-1V,sta mu nedostaje?Pa legendarni G DW-5600E-1V !!! Tako je! I danas je stigao...
R Ralesd New member Jan 26, 2016 #9,960 posto mi pre petnaest dana bio rodjendan danas je stigao i poklon sa malim zakasnjenjem doduse ali bolje ikad nego nikad
posto mi pre petnaest dana bio rodjendan danas je stigao i poklon sa malim zakasnjenjem doduse ali bolje ikad nego nikad