DrAgod New member Jan 30, 2016 #10,029 Što se tiče ljubitelja piva, pogotovo pšeničnih, javite se Memminger i Weihenstephaner su moja preporuka, a ko voli dim, Schlenkerla je pravi izbor Luminacija u očima
Što se tiče ljubitelja piva, pogotovo pšeničnih, javite se Memminger i Weihenstephaner su moja preporuka, a ko voli dim, Schlenkerla je pravi izbor Luminacija u očima
Elvedin Active member Jan 30, 2016 #10,030 igy81 said: Jedini koji imam :lol: free screen capture software Click to expand... Jedan ali vrijedan. :thumbsup:
igy81 said: Jedini koji imam :lol: free screen capture software Click to expand... Jedan ali vrijedan. :thumbsup:
araphel New member Jan 30, 2016 #10,032 Mala promena na Hamija za popodne. Da se ne ukoči od stajanja Inače, razmatram opciju da se od njega rastanem, malo mi je previše dressy. Nisam pametan.
Mala promena na Hamija za popodne. Da se ne ukoči od stajanja Inače, razmatram opciju da se od njega rastanem, malo mi je previše dressy. Nisam pametan.
Nick Member Jan 30, 2016 #10,033 Budi pametan,rastaj se:yes4:Iskreno meni se vise svidjaju ti Hamilton satovi u militari fazonu,negi takvi,ali to je samo moje misljenje Nicka-bolesnika,mozes i da ga zanemaris,pozz!
Budi pametan,rastaj se:yes4:Iskreno meni se vise svidjaju ti Hamilton satovi u militari fazonu,negi takvi,ali to je samo moje misljenje Nicka-bolesnika,mozes i da ga zanemaris,pozz!