lookic Member Feb 7, 2016 #10,226 E ovaj put su me cipele spasile. Ne mogu da verujem da su tako udobne, tek posle 8 sati na nogama su noge počele da me bole. U patikama bih i ranije stradao.
E ovaj put su me cipele spasile. Ne mogu da verujem da su tako udobne, tek posle 8 sati na nogama su noge počele da me bole. U patikama bih i ranije stradao.
jedan New member Feb 7, 2016 #10,229 RUS said: Strasan Heuer :thumbup: Click to expand... je, al on još uvijek ne kruži da to nije dresić, ili pilot!! :lol:
RUS said: Strasan Heuer :thumbup: Click to expand... je, al on još uvijek ne kruži da to nije dresić, ili pilot!! :lol:
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 8, 2016 #10,231 Mario :thumbup: Ja se malo igram fotkanja sa blicem a pošto je već novi dan menjamo i sat- GW-3000
dusan51 New member Feb 8, 2016 #10,237 VLADAN P said: Mario :thumbup: Ja se malo igram fotkanja sa blicem a pošto je već novi dan menjamo i sat- GW-3000 View attachment 120020 View attachment 120021 Click to expand... Pa da,nisi ti ko Rus!Kod njega stalo vreme,ni soljicu za kafu da promeni:lol:
VLADAN P said: Mario :thumbup: Ja se malo igram fotkanja sa blicem a pošto je već novi dan menjamo i sat- GW-3000 View attachment 120020 View attachment 120021 Click to expand... Pa da,nisi ti ko Rus!Kod njega stalo vreme,ni soljicu za kafu da promeni:lol: