Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016

Status
Not open for further replies.
[Куоте = ВЛАДАН П, 198220] Тханк иоу вери муцх
господин Душан
:)
[/ куоте]
То ми враћаш za degustibus...:)

hehe ma zezamo se malo, Mario nadam se da ćeš uskoro i ti koju reč o ajkuli da kažeš

ej 40evra, pa ovo je strava, kažem ja onda, ima tu šta za male pare da se prebere

Dušane nije sad da sam neozbiljan, ali stvarno kolekcija ti je vrsna, baš kao da sam ja birao, sve pohvale

hehe ma zezamo se malo, Mario nadam se da ćeš uskoro i ti koju reč o ajkuli da kažeš

ej 40evra, pa ovo je strava, kažem ja onda, ima tu šta za male pare da se prebere

Dušane nije sad da sam neozbiljan, ali stvarno kolekcija ti je vrsna, baš kao da sam ja birao, sve pohvale
U pravu si kolega oko prebiranja.Ovo je bio neki popust pa stoga ova cena.Uzgred,ovde ne samo da treba da se edukujemo o satovima,kao ja na primer,veci i o svemu sto je vezano za satove...kaiseve napr.Da citiram maksimu VLADAN P"zajedno smo skupa".Mislim sat i kais u ovom slucaju.
PS hvala za pohvalu!:thank_you2:

Danas Japanske Opruge :)

8a2bf21ded76293954d08ecc6a771c82.jpg

Drugari moji, nakon "7000 dana u Sibiru", ili, u mom lucaju, nekoliko hladnih mjeseci u ledeno hladnom Petrozavodsku, nakon sto se moj angazman u Rusiji od nekoliko planiranih sedmica pretvorio u nekoliko dugih mjeseci, konacno se javljam iz ovih nasih juznih krajeva, s jednim rijetkim, rijetkim sovjetskim ljepotanom, rebrastog cifera, kojeg sam cekao, slobodno mogu reci - godinama, i, evo, uz malo srece cekanje i strpljenje se isplatilo, na moje veliko zadovojstvo... tim vise sto sam ga nasao bas tamo, u Rusji, kao sad s trake skinutog.

Uskro cu na mojoj temi malo opsirnije pisati o ovom lijepom iskustvu, satovima...

View attachment 120589

arch_m živ li si?:)
Odličan Komandirski i u pravu si, retko se sreće. U zdravlju te služio.

Kolega Arch, drago mi je sto te ponovo vidim.

Onda, cekamo te opise, a tebe cekamo u ovim nasim krajevima na :beer:

Hvala svima, drugari!!

Sad cu imati malo vise vremena i prostora da vam se pridruzim u uzivanju. Vidim raznih ste cuka nabacili, opet ce mi trebati vremena da popamtim sta je cije. :D

Nazalost, Petrozavodsk, iako glavni grad Republike Karelije, na prelijepom Onjega jezeru, nije bas najsretnije mjesto sto se tice satova i ponude... I da budem iskren, jos jednom sam se zacudio i razocarao koliko malo ljudi ustvari drzi do onoga sto mi smatramo vrijednim ruskim/svjetskim urarstvom.

Rusi su, moram reci, prilicno skolni kichu, pa ne cudi prilicno sumnjiva ponuda, ko zna cija i odakle, "modernog" dizajna, sta god to znacilo, sljastecih, nabudzenih cifera, vjerovatno kineskog porjekla.

Onda je tu i mnostvo nekih fantomskih brendova, za koje ne mogu reci koliko ustvari vrijede ili ne vrijede, ali, sve u svemu, jedano prilicno opskurno trziste koje cvjeta tu negdje, tik uz ono sto bi mi smatrali vrijednim i bitnim.

Evo jedna ilustracija ovoga o cemu govorim, ujednoj od nekoliko prodavnica na koju sam nabasao (prosao sam manje-vise sve postojece prodavnice i servise, lunjajuci po Petrozavodsku)

IMG-20151224-WA0000.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back