arch_m New member Mar 30, 2016 #11,602 Jesu ovo tvoje zvijeri, Sky? LJEPOTA! :congrats::congrats::congrats:
Elvedin Well-known member Mar 30, 2016 #11,603 Ako mi budu trebale pcele za oprasivanje vocnjaka znam kome da se obratim.
skydrummer New member Mar 30, 2016 #11,604 Arch_m, moje su pčele-košnice. Postavim povremeno neku fotku sa pčelama, interesantne su za fotografisanje. Evo jedne stare fotke: Još jedna stara fotka gratis Elvedine, za pčelare bez voćno-maslačkove paše nema ni dobrog prolećnog razvoja pčelinjih društava. Last edited: Mar 30, 2016
Arch_m, moje su pčele-košnice. Postavim povremeno neku fotku sa pčelama, interesantne su za fotografisanje. Evo jedne stare fotke: Još jedna stara fotka gratis Elvedine, za pčelare bez voćno-maslačkove paše nema ni dobrog prolećnog razvoja pčelinjih društava.
tolarbo New member Mar 30, 2016 #11,605 Ovaj kapitalizam nas unisti, ne moze covek ni sliku da okaci na portal. Danas Braja LE
arch_m New member Mar 31, 2016 #11,606 Svaka cast, Sky! Primijetio sam ja da ti s vremena na vrijeme provuces i slike s pcelama i kosnicama, ali nisam bio siguran da li su zaista tvoje. Ne znam kako bih to nazvao, ljubav ili hobi, ali definitivno, u mojim ocima, jedna od najljepsih "vanskolskih" aktivnosti! :congrats: Nazalost, sam nikada nisam imao priliku poblize upoznati pcelarstvo, ali, eto, ako se to racuna - ubio sam tegli meda - ne zna im se broj.
Svaka cast, Sky! Primijetio sam ja da ti s vremena na vrijeme provuces i slike s pcelama i kosnicama, ali nisam bio siguran da li su zaista tvoje. Ne znam kako bih to nazvao, ljubav ili hobi, ali definitivno, u mojim ocima, jedna od najljepsih "vanskolskih" aktivnosti! :congrats: Nazalost, sam nikada nisam imao priliku poblize upoznati pcelarstvo, ali, eto, ako se to racuna - ubio sam tegli meda - ne zna im se broj.
Captain Slow New member Mar 31, 2016 #11,610 Pošto je ovo najposećenija tema, želeo bi da se javno zahvalim Araphelu, na poklonjenom kaišu, čovek je jednostavno rečeno car. Hvala Araphel još jednom :beer: .
Pošto je ovo najposećenija tema, želeo bi da se javno zahvalim Araphelu, na poklonjenom kaišu, čovek je jednostavno rečeno car. Hvala Araphel još jednom :beer: .
bt321 New member Mar 31, 2016 #11,615 Prinova!!! da se zahvalim javno VLADAS i NESI sta su mi pomogli da dodzem do ovog lepotan:thumbsup: