eee Super Moderator Staff member Oct 15, 2021 #442 Svaki put se oduševim kad vidim ovaj Seiko. Kako je cifer urađen - podseća me na vulkan gde su po spoljašnjem obodu ispisani gradovi Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Svaki put se oduševim kad vidim ovaj Seiko. Kako je cifer urađen - podseća me na vulkan gde su po spoljašnjem obodu ispisani gradovi Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
fillex New member Oct 15, 2021 #445 Ne silazi mi sa ruke ovih dana... neverovatno koliko jedan sat koji košta kao kikiriki može da pričini zadovoljstva. Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Ne silazi mi sa ruke ovih dana... neverovatno koliko jedan sat koji košta kao kikiriki može da pričini zadovoljstva. Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
sdbiba Well-known member Oct 15, 2021 #448 eee said: Svaki put se oduševim kad vidim ovaj Seiko. Kako je cifer urađen - podseća me na vulkan gde su po spoljašnjem obodu ispisani gradovi Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Click to expand... Neobičan sat, praktično nema koronu sve je u zaobljenom safirnom staklu, a dubina cifera mu daje posebnu notu. Sent from my SM-N985F using Tapatalk
eee said: Svaki put se oduševim kad vidim ovaj Seiko. Kako je cifer urađen - podseća me na vulkan gde su po spoljašnjem obodu ispisani gradovi Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Click to expand... Neobičan sat, praktično nema koronu sve je u zaobljenom safirnom staklu, a dubina cifera mu daje posebnu notu. Sent from my SM-N985F using Tapatalk
P polke80 New member Oct 15, 2021 #449 Kupljen kamasu, moj prvi automatik proizveden ovog milenijuma Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Baron New member Oct 16, 2021 #457 nemanja198 said: Sent from my SM-G965F using Tapatalk Click to expand... Doobar Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
nemanja198 said: Sent from my SM-G965F using Tapatalk Click to expand... Doobar Послато са SM-G960F помоћу Тапатока