Nešoni Member Oct 23, 2021 #550 Pre I posle. Presađivao jednu patuljastu tuju koja mi se letos osušila. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Pre I posle. Presađivao jednu patuljastu tuju koja mi se letos osušila. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
D drjugovic Member Oct 24, 2021 #553 sin.er said: Click to expand... Molim te, koji je ovo G Shock? Послато са SM-G780G помоћу Тапатока
D drjugovic Member Oct 24, 2021 #557 sin.er said: Click to expand... Koji je tvoj G Shock? Jer mislim da i ja imam takav, jedino što je narukvica drugačija: Послато са SM-G780G помоћу Тапатока
sin.er said: Click to expand... Koji je tvoj G Shock? Jer mislim da i ja imam takav, jedino što je narukvica drugačija: Послато са SM-G780G помоћу Тапатока
sin.er New member Oct 24, 2021 #559 drjugovic said: Molim te, koji je ovo G Shock? Послато са SM-G780G помоћу Тапатока Click to expand... GST-W1100. Imam i metal za njega. Isti je model kao i tvoj kolko vidim
drjugovic said: Molim te, koji je ovo G Shock? Послато са SM-G780G помоћу Тапатока Click to expand... GST-W1100. Imam i metal za njega. Isti je model kao i tvoj kolko vidim