Koji sat nosite danas ( septembar 2021-septembar 2022)

Status
Not open for further replies.
Hvala, taj budget Orient 3 Star stvarno izgleda mnogo skuplje nego što jeste. Doduše, kaiš nije baš dobro pasovao zbog kratkih lugova pa sam ga prebacio ipak na jedan stari Darwil - moraću neki tanji kaiš da mu nabacim.

Ja sam imao jedan sličan Orient i mogu ti reći da bi mu mesh narukvica baš lepo legla.

Probao, ali ne može da stane - lug to lug je za koji deo milimetra prekratak i ne može da uđe mesh od 18mm.

95d2b3eebb5f238b0b704e779b86c9f5.jpg

Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk

Pa gde si Simo stari druze! Drago i je da svratis po nekada. Ostaje nam ono pivo, koje ceka..

Evo jednog Seiko

Gde si, Miki, legendo! :) Drago mi je što vidim dosta forumskih veterana, znači da se održao kontinuitet, a i kvalitet, za šta su zaslužne i nove snage. Uspećemo, nadam se, i do tog piva da stignemo. Mada, bolje da podelimo dva piva, ako se slažeš. :D

p.s. dobar ti seiko!

Gde si, Miki, legendo! :) Drago mi je što vidim dosta forumskih veterana, znači da se održao kontinuitet, a i kvalitet, za šta su zaslužne i nove snage. Uspećemo, nadam se, i do tog piva da stignemo. Mada, bolje da podelimo dva piva, ako se slažeš. :D

p.s. dobar ti seiko!

Ajd već kad se javljaju veterani, da se i ja zapljunem...:P

Status
Not open for further replies.
Back