Koji sat nosite danas ( septembar 2021-septembar 2022)

Status
Not open for further replies.
Ah ti hobiji. / ... / Uspeo sam da nađem skuplji hobi. Šalim se, satovi su samo trenutno na pauzi dok malo ne dođem do bici cilja. Večeras pivce, muzika, skidanje i pranje lanca I čišćenje kasete. Pravi muški petak - Canyon I ja
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

:thumbup: Biciklizam je fantastičan hobi, ako je uopste hobi. Ja bih ga možda pre svrstao u "način života", sudeći po skromnom sopstvenom iskustvu i pričama drugara koji se time ozbiljno bave, to je strast i opsesija, traži mnogo više angažovanja, pa i kreativnosti, nego skupljanje satova, koje bih svrstao pod bolesti zavisnosti. :D
A ako želiš "smanjiti prihode i povećati rashode", što bi rekli u Alanu Fordu, i naći još skuplji hobi, tu su skijanje, sakupljanje muzičkih instrumenata i opereme, umetnine, antikviteti... U zavisnosti od ličnih afiniteta, dubine džepa i onoga što ti lepša polovina aminuje. :D

Ja bih voleo da nam predstavis svog dvotočkaša malo detaljnijje, slutim da je neka ozbiljnija mašina u pitanju.
Možeš da otvoriš temu ovde.
Kad već imamo teme o automobilima, upaljačima, noževima, muzici, pivu, kuvanju... bilo bi lepo da dobijemo i temu o biciklima. :)

2324cdb15fdb99854b36f56f351a8fdf.jpg

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Sima hrabri... Secam se svog prvog posta prije 6 god. kada sam se raspitivao o jednoj Seiko 5-ici ti si mi se javio iznoseci svoje mišljenje o tom satu i posavetovao me sta da radim. Dobrodosao nazad. :thumbsup:

Hvala, druže. :)
Drago mi je što taj prvi post nije bio i poslednji i što si ostao na Forumu dajući mu svoj doprinos!
(A kakav je epilog priče o Petici? :) )

Nasla je svoje mesto u kolekciji, sin bacio oko na nju.

Da ne odemo u off, Gradjanin danas...

f1674abebd717938dca3764832b89c73.jpg

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Na kraju sam vratio fabričku narukvicu na Orient. Jes drljava, holow endlinks, ali ipak mu nekako najbolje pasuje, jer nijedna druga ne prati tako dobro oblik lugova.
d768019c2478add26b27aa8f47527dca.jpg

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Status
Not open for further replies.
Back