ixtis New member Sep 8, 2021 #48 Samurai - Sačuvaj Okean bre... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
ixtis New member Sep 8, 2021 #49 Evo ga i na metalu. Samo ću reći, lepota. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
fillex New member Sep 8, 2021 #51 Milos G. said: View attachment 153450 Click to expand... Danas obojica isti xD Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Milos G. said: View attachment 153450 Click to expand... Danas obojica isti xD Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Elvedin Active member Sep 8, 2021 #54 don Alberto said: Click to expand... Odlicna Bulova Aco... Prinova, nisam stigao da ispratim? Cestitke, u zdravlju da te sluzi. Triton kod mene... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
don Alberto said: Click to expand... Odlicna Bulova Aco... Prinova, nisam stigao da ispratim? Cestitke, u zdravlju da te sluzi. Triton kod mene... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
don Alberto Active member Sep 8, 2021 #56 Elvedin said: Odlicna Bulova Aco... Prinova, nisam stigao da ispratim? Cestitke, u zdravlju da te sluzi. Triton kod mene... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Click to expand... Hvala!!! :thumbup:
Elvedin said: Odlicna Bulova Aco... Prinova, nisam stigao da ispratim? Cestitke, u zdravlju da te sluzi. Triton kod mene... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Click to expand... Hvala!!! :thumbup:
Baron New member Sep 8, 2021 #59 Vtcwatch said: Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk Click to expand... Ovaj sat mi je želja br.1... Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Vtcwatch said: Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk Click to expand... Ovaj sat mi je želja br.1... Послато са SM-G960F помоћу Тапатока