Ivke1 New member Sep 20, 2021 #186 therion said: Pratim Hvala svima na cestitkama za camo Rangemana Mnogo mnogo udobniji od Frogmana. Probao sam sve premium G-shock satove i zakljucio, da je stari Rangeman najbolji od svih. Click to expand... Kako si uspio doći do ovog sata, ja ne mogu ni do Suba novog. Za ovo si morao ozeniti cerku od vlasnika nekog AD
therion said: Pratim Hvala svima na cestitkama za camo Rangemana Mnogo mnogo udobniji od Frogmana. Probao sam sve premium G-shock satove i zakljucio, da je stari Rangeman najbolji od svih. Click to expand... Kako si uspio doći do ovog sata, ja ne mogu ni do Suba novog. Za ovo si morao ozeniti cerku od vlasnika nekog AD
therion New member Sep 21, 2021 #191 Ivke1 said: Kako si uspio doći do ovog sata, ja ne mogu ni do Suba novog. Za ovo si morao ozeniti cerku od vlasnika nekog AD Click to expand... Tako nekako, da Cekao sam 3 godine, stavio sam ime u red kod 5 razlicitih AD-ja. I nakon cekanja dobio poziv i trcao u banku. Eto tako Sad cekam pepsi GMT. Za 5 godina ga mozda pokazem
Ivke1 said: Kako si uspio doći do ovog sata, ja ne mogu ni do Suba novog. Za ovo si morao ozeniti cerku od vlasnika nekog AD Click to expand... Tako nekako, da Cekao sam 3 godine, stavio sam ime u red kod 5 razlicitih AD-ja. I nakon cekanja dobio poziv i trcao u banku. Eto tako Sad cekam pepsi GMT. Za 5 godina ga mozda pokazem