sdbiba Well-known member Nov 6, 2021 #685 sasa14 said: Koji je ovo Seiko, prelep je. Click to expand... Model je SRP009K1 iz 2009 godine. Sent from my SM-N985F using Tapatalk
sasa14 said: Koji je ovo Seiko, prelep je. Click to expand... Model je SRP009K1 iz 2009 godine. Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Z Zorg New member Nov 6, 2021 #687 mihajlons said: Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Super izgleda! Ovo je novi model zar ne? Sent from my SM-A510F using Tapatalk
mihajlons said: Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Super izgleda! Ovo je novi model zar ne? Sent from my SM-A510F using Tapatalk
don Alberto Active member Nov 6, 2021 #688 Krajnje je vreme da moderatori naprave mogućnost da obrišemo post, koji smo greškom postavili. :yes4: Last edited: Nov 6, 2021
Krajnje je vreme da moderatori naprave mogućnost da obrišemo post, koji smo greškom postavili. :yes4:
don Alberto Active member Nov 6, 2021 #689 mihajlons said: Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Brutalan sat!!! :adore:
mihajlons New member Nov 6, 2021 #690 Zorg said: Super izgleda! Ovo je novi model zar ne? Sent from my SM-A510F using Tapatalk Click to expand... Sinn 6060 iz 2019 godine. Black dial Sent from my iPhone using Tapatalk
Zorg said: Super izgleda! Ovo je novi model zar ne? Sent from my SM-A510F using Tapatalk Click to expand... Sinn 6060 iz 2019 godine. Black dial Sent from my iPhone using Tapatalk
srce New member Nov 6, 2021 #694 Gledam ove Seiko , baš su ( mi) lepi , pogotovo iz nekog poluprofila , sa ovim malo oborenim lugovima ... evo ga moj Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Gledam ove Seiko , baš su ( mi) lepi , pogotovo iz nekog poluprofila , sa ovim malo oborenim lugovima ... evo ga moj Sent from my SM-G980F using Tapatalk
sdbiba Well-known member Nov 6, 2021 #695 srce said: Gledam ove Seiko , baš su ( mi) lepi , pogotovo iz nekog poluprofila , sa ovim malo oborenim lugovima ... evo ga moj Sent from my SM-G980F using Tapatalk Click to expand... Moćan Seiko Sent from my SM-N985F using Tapatalk
srce said: Gledam ove Seiko , baš su ( mi) lepi , pogotovo iz nekog poluprofila , sa ovim malo oborenim lugovima ... evo ga moj Sent from my SM-G980F using Tapatalk Click to expand... Moćan Seiko Sent from my SM-N985F using Tapatalk