don Alberto Active member Nov 29, 2021 #923 Odličan!!! :congrats: Last edited by a moderator: Nov 29, 2021
therion New member Nov 29, 2021 #925 mickez said: Opaaaa, svaka cast, moj sledeci , mada cu izmedju da se castim jednim USA ProTrekom kojem ne mogu da odolim Jel si ga kupio kod nas? Click to expand... Hvala Nisam, kupio sam ga u Spanjolskoj, Relojesdemoda. U Sloveniji ga jos nema, inace ne kupujem kod nas, cijene su brutalne...najmanje 20% vise od MSRP.. @sdbiba : Hvala!
mickez said: Opaaaa, svaka cast, moj sledeci , mada cu izmedju da se castim jednim USA ProTrekom kojem ne mogu da odolim Jel si ga kupio kod nas? Click to expand... Hvala Nisam, kupio sam ga u Spanjolskoj, Relojesdemoda. U Sloveniji ga jos nema, inace ne kupujem kod nas, cijene su brutalne...najmanje 20% vise od MSRP.. @sdbiba : Hvala!
M mickez New member Nov 30, 2021 #926 therion said: Hvala Nisam, kupio sam ga u Spanjolskoj, Relojesdemoda. U Sloveniji ga jos nema, inace ne kupujem kod nas, cijene su brutalne...najmanje 20% vise od MSRP.. @sdbiba : Hvala! Click to expand... Hvala Uzdravlje da te sluzi!
therion said: Hvala Nisam, kupio sam ga u Spanjolskoj, Relojesdemoda. U Sloveniji ga jos nema, inace ne kupujem kod nas, cijene su brutalne...najmanje 20% vise od MSRP.. @sdbiba : Hvala! Click to expand... Hvala Uzdravlje da te sluzi!
S Senecus New member Nov 30, 2021 #933 Elegantni sportista Gesendet von meinem SM-A505FN mit Tapatalk