eee Super Moderator Staff member Dec 31, 2021 #1,282 Lep Dawil, čestitam Sent from my RMX2155 using Tapatalk
mihajlons New member Dec 31, 2021 #1,290 Podesen da konvertuje euro-dolar Sent from my iPhone using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Dec 31, 2021 #1,291 Moram ti verovati na reč . Gledam, bez uputstva naravno, i ne kapiram Inače, ovo mi je jedan od interesantnijih Citizena Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Moram ti verovati na reč . Gledam, bez uputstva naravno, i ne kapiram Inače, ovo mi je jedan od interesantnijih Citizena Sent from my RMX2155 using Tapatalk
mihajlons New member Dec 31, 2021 #1,296 eee said: Moram ti verovati na reč . Gledam, bez uputstva naravno, i ne kapiram Inače, ovo mi je jedan od interesantnijih Citizena Sent from my RMX2155 using Tapatalk Click to expand... Vrlo je lako kad znas sta racunas i sta pratis. Sent from my iPhone using Tapatalk
eee said: Moram ti verovati na reč . Gledam, bez uputstva naravno, i ne kapiram Inače, ovo mi je jedan od interesantnijih Citizena Sent from my RMX2155 using Tapatalk Click to expand... Vrlo je lako kad znas sta racunas i sta pratis. Sent from my iPhone using Tapatalk
sdbiba Well-known member Dec 31, 2021 #1,298 amiocinovic90 said: Prinova Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Click to expand... Kolega čestitam na prinovi! Sent from my SM-N985F using Tapatalk
amiocinovic90 said: Prinova Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Click to expand... Kolega čestitam na prinovi! Sent from my SM-N985F using Tapatalk
amiocinovic90 New member Dec 31, 2021 #1,299 sdbiba said: Kolega čestitam na prinovi! Sent from my SM-N985F using Tapatalk Click to expand... Hvala kolega! Sat je prelep Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Dvoumio sam se između zelenog i plavog, ali ipak sam se odlučio za plavi
sdbiba said: Kolega čestitam na prinovi! Sent from my SM-N985F using Tapatalk Click to expand... Hvala kolega! Sat je prelep Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Dvoumio sam se između zelenog i plavog, ali ipak sam se odlučio za plavi
sdbiba Well-known member Dec 31, 2021 #1,300 amiocinovic90 said: Hvala kolega! Sat je prelep Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Dvoumio sam se između zelenog i plavog, ali ipak sam se odlučio za plavi Click to expand... Mislim da nisi pogrešio uopšte, mada je i taj zeleni prelep, sad bih bio u dilemi Sent from my SM-N985F using Tapatalk
amiocinovic90 said: Hvala kolega! Sat je prelep Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Dvoumio sam se između zelenog i plavog, ali ipak sam se odlučio za plavi Click to expand... Mislim da nisi pogrešio uopšte, mada je i taj zeleni prelep, sad bih bio u dilemi Sent from my SM-N985F using Tapatalk