dusan51 New member Jan 3, 2022 #1,331 sdbiba said: View attachment 154410 Click to expand... Kolega zapostavio si ga Sent from my iPhone using Tapatalk
sdbiba said: View attachment 154410 Click to expand... Kolega zapostavio si ga Sent from my iPhone using Tapatalk
sdbiba Well-known member Jan 3, 2022 #1,333 dusan51 said: Kolega zapostavio si ga Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Totalno sam ga zapostavio kolega, priznajem. Sent from my SM-N985F using Tapatalk
dusan51 said: Kolega zapostavio si ga Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Totalno sam ga zapostavio kolega, priznajem. Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Rile VG New member Jan 3, 2022 #1,336 Milos G. said: View attachment 154412 Click to expand... 6900 mi je uvijek bio bezveze i nikad ne bih nosio negativni display al ova kombinacija mi se bas svidja. On topic, kod mene Citizen na Colarebu Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Milos G. said: View attachment 154412 Click to expand... 6900 mi je uvijek bio bezveze i nikad ne bih nosio negativni display al ova kombinacija mi se bas svidja. On topic, kod mene Citizen na Colarebu Sent from my SM-G991B using Tapatalk
M Milos G. New member Jan 3, 2022 #1,337 Rile VG said: 6900 mi je uvijek bio bezveze i nikad ne bih nosio negativni display al ova kombinacija mi se bas svidja. On topic, kod mene Citizen na Colarebu Sent from my SM-G991B using Tapatalk Click to expand... Šta znam, jeste mi u početku negativan displej bio nezgodan ali navikao sam se na njega a 6900 i Rangeman su mi, barem po izgledu omiljeni.
Rile VG said: 6900 mi je uvijek bio bezveze i nikad ne bih nosio negativni display al ova kombinacija mi se bas svidja. On topic, kod mene Citizen na Colarebu Sent from my SM-G991B using Tapatalk Click to expand... Šta znam, jeste mi u početku negativan displej bio nezgodan ali navikao sam se na njega a 6900 i Rangeman su mi, barem po izgledu omiljeni.
Elvedin Well-known member Jan 4, 2022 #1,338 Rile VG said: 6900 mi je uvijek bio bezveze i nikad ne bih nosio negativni display al ova kombinacija mi se bas svidja. On topic, kod mene Citizen na Colarebu Sent from my SM-G991B using Tapatalk Click to expand... Citizen NY0100-50XE... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Last edited: Jan 4, 2022
Rile VG said: 6900 mi je uvijek bio bezveze i nikad ne bih nosio negativni display al ova kombinacija mi se bas svidja. On topic, kod mene Citizen na Colarebu Sent from my SM-G991B using Tapatalk Click to expand... Citizen NY0100-50XE... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk