RaS New member Feb 13, 2022 #1,723 taunus said: Raketa Click to expand... Ista takva mi ostala od tatka ... kako me je preživela kao klinju sa onim "protivoudarnie" natpisom, nikad mi neće biti jasno ...
taunus said: Raketa Click to expand... Ista takva mi ostala od tatka ... kako me je preživela kao klinju sa onim "protivoudarnie" natpisom, nikad mi neće biti jasno ...
sector77 New member Feb 14, 2022 #1,731 Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Last edited: Feb 14, 2022
StariAS New member Feb 15, 2022 #1,736 Danas imam zadovoljstvo "obući" reizdanje Elektronike 55. Prelep i lagan satić. Mat čelično kućište. Staklo posebno naručeno tako da bude u dnu natpis SSSR. Nisam znao šta da radim sa par novih sovjetskih narukvica od "Poljota" jer nemaju logo na kopči, no gle čuda ovde se savršeno uklapa. Za mene ne postoji taj Casio koji može ovo da nadmaši, da pa je sto puta kvalitetniji. :man_in_love:
Danas imam zadovoljstvo "obući" reizdanje Elektronike 55. Prelep i lagan satić. Mat čelično kućište. Staklo posebno naručeno tako da bude u dnu natpis SSSR. Nisam znao šta da radim sa par novih sovjetskih narukvica od "Poljota" jer nemaju logo na kopči, no gle čuda ovde se savršeno uklapa. Za mene ne postoji taj Casio koji može ovo da nadmaši, da pa je sto puta kvalitetniji. :man_in_love: