Baron New member Jun 13, 2022 #2,896 mihajlons said: Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Jeli preveliko ovo čudo. MM mi je tiha patnja al nikako da ga probam u živo. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
mihajlons said: Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Jeli preveliko ovo čudo. MM mi je tiha patnja al nikako da ga probam u živo. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
mihajlons New member Jun 14, 2022 #2,898 Baron said: Jeli preveliko ovo čudo. MM mi je tiha patnja al nikako da ga probam u živo. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Click to expand... Nije, veruj mi. Jeste malo vislji ali obimom nije problematican. Kuciste je 44mm al bezel se suzava i na vrhu bude 39.5mm sto stvara opticku varku i prija da ga vidis na ruci. Probaj ga u Vitanovu, Bomaru ili Bericu pa ces videti Sent from my iPhone using Tapatalk
Baron said: Jeli preveliko ovo čudo. MM mi je tiha patnja al nikako da ga probam u živo. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Click to expand... Nije, veruj mi. Jeste malo vislji ali obimom nije problematican. Kuciste je 44mm al bezel se suzava i na vrhu bude 39.5mm sto stvara opticku varku i prija da ga vidis na ruci. Probaj ga u Vitanovu, Bomaru ili Bericu pa ces videti Sent from my iPhone using Tapatalk