Branislav Hačko New member Jun 29, 2022 #3,021 ili mozda ovaj James Bond? Sent from my iPhone using Tapatalk
Branislav Hačko New member Jun 29, 2022 #3,022 ipak za kolegijum ovaj je najdiskretniji Sent from my iPhone using Tapatalk
amiocinovic90 New member Jun 29, 2022 #3,023 Branislav Hačko said: 18K planet ocean Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Ja bih ovaj izabrao Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka
Branislav Hačko said: 18K planet ocean Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Ja bih ovaj izabrao Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka
eee Super Moderator Staff member Jun 29, 2022 #3,029 Zafrljači oba kroz prozor, da se ne nerviraš. I javi u kom pravcu je omega odletela... Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Zafrljači oba kroz prozor, da se ne nerviraš. I javi u kom pravcu je omega odletela... Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Branislav Hačko New member Jun 30, 2022 #3,032 1675 GMT iz 1968. Tri godine mladji od mene Sent from my iPhone using Tapatalk
L Libero New member Jun 30, 2022 #3,034 Ivke1 said: Koji god izaberem ostanu mi oci na onom drugom. Click to expand... Pa zašto ljudi imaju dve ruke Kakvi se sve "trendovi" pronose, mislim da te niko ne bi ni pitao "a što nosiš dva sata"
Ivke1 said: Koji god izaberem ostanu mi oci na onom drugom. Click to expand... Pa zašto ljudi imaju dve ruke Kakvi se sve "trendovi" pronose, mislim da te niko ne bi ni pitao "a što nosiš dva sata"
Ivke1 New member Jun 30, 2022 #3,038 eee said: Zafrljači oba kroz prozor, da se ne nerviraš. I javi u kom pravcu je omega odletela... Sent from my SM-A528B using Tapatalk Click to expand... Da si ovo napisao prije dva mjeseca možda bi je bacio. Nekim čudom Omega mi je sve draža.
eee said: Zafrljači oba kroz prozor, da se ne nerviraš. I javi u kom pravcu je omega odletela... Sent from my SM-A528B using Tapatalk Click to expand... Da si ovo napisao prije dva mjeseca možda bi je bacio. Nekim čudom Omega mi je sve draža.
Ivke1 New member Jun 30, 2022 #3,039 Libero said: Pa zašto ljudi imaju dve ruke Kakvi se sve "trendovi" pronose, mislim da te niko ne bi ni pitao "a što nosiš dva sata" Click to expand... Jesam izludio sto se tiče satova do te mjere da sam sebe nerviram ali ako stavim dva sata treba me prebiti.
Libero said: Pa zašto ljudi imaju dve ruke Kakvi se sve "trendovi" pronose, mislim da te niko ne bi ni pitao "a što nosiš dva sata" Click to expand... Jesam izludio sto se tiče satova do te mjere da sam sebe nerviram ali ako stavim dva sata treba me prebiti.