milan zmaj New member Jul 3, 2022 #3,062 Dobro jutro Omega Planet Ocean Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Baron New member Jul 3, 2022 #3,066 taunus said: Seiko KQ Click to expand... KQ bi trebalo da je jača Seikova serija? Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
taunus said: Seiko KQ Click to expand... KQ bi trebalo da je jača Seikova serija? Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
M Milos G. New member Jul 3, 2022 #3,070 taunus said: King linija,Quartz.Cifer nije baš sjajan... Click to expand... Šta misliš o Elnix liniji?
taunus said: King linija,Quartz.Cifer nije baš sjajan... Click to expand... Šta misliš o Elnix liniji?
taunus Well-known member Jul 3, 2022 #3,071 Ako se ne varam to su oni elektro mehanicki?Nisam imao prilike da ih vidim.Zanimljivi,svidjaju mi se. A svaki je meni sat gotivan,pa se ne odricem ni jednog,samo ih slazem.:dance3: Last edited: Jul 3, 2022
Ako se ne varam to su oni elektro mehanicki?Nisam imao prilike da ih vidim.Zanimljivi,svidjaju mi se. A svaki je meni sat gotivan,pa se ne odricem ni jednog,samo ih slazem.:dance3:
Nick Active member Jul 4, 2022 #3,076 Pozz drugari-forumaši, mogu vam reći da je ova čuka zaista super,nosim je već duže vremena, naravno CASIO...
Pozz drugari-forumaši, mogu vam reći da je ova čuka zaista super,nosim je već duže vremena, naravno CASIO...