Koji sat nosite danas ( septembar 2022-septembar 2023)

Status
Not open for further replies.
Sjajno. Chronodatoluxe (SF250) je novost u kolekciji? Ne sećam se, da sam ga video ranije?

Jeste! 252. Zlatno doba Angelus-a :)

Posle više od godinu ipo dana pauze, od jednom mi se pojavljuju razni modeli s “spiska”!

Inače dobar je primerak, nije 100% ali nije daleko. Sad mi se pojavio još jedan slični, isto u čeliku, i teško mi je da i drugog ne uzmem!

Kolekcija je kao slagalica u više dimenzija, i u zadnje vreme sam opet krenuo da slažem :)

Evo još jedan stari novitet

1233fc3792bcaf933607fd43ed8bd60a.jpg

Omegu još čekam!

:) Čestitke. Vidim, da ti slagalica odlično ide od ruke. Baš sam se pitao, šta je bilo sa Omegom a i ona je, koliko vidim, na putu. Bravo!

Posle više od godinu ipo dana pauze, od jednom mi se pojavljuju razni modeli s “spiska”!

Inače dobar je primerak, nije 100% ali nije daleko. Sad mi se pojavio još jedan slični, isto u čeliku, i teško mi je da i drugog ne uzmem!

Kolekcija je kao slagalica u više dimenzija, i u zadnje vreme sam opet krenuo da slažem :)

Omegu još čekam!

1233fc3792bcaf933607fd43ed8bd60a.jpg

Omegu još čekam!
Brutalno.

Status
Not open for further replies.
Back