Koji sat nosite danas ( septembar 2022-septembar 2023)

Status
Not open for further replies.
7s26-3170

fbd8e20872cd154ed6b39e3ee8b5afc7.jpg

Društvo, mali podsetnik na pravilnik

Slike u postovima i potpisima koje sadrže oružje bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na puške i noževe) nisu dozvoljeni. Tu je izuzetak za slike dokumentarne prirode koje ilustruju stvarnu upotrebu satova, a koje su u skladu sa opštom temom na forumu u kojem su objavljene.

Sent from my SM-X700 using Tapatalk

Društvo, mali podsetnik na pravilnik

Slike u postovima i potpisima koje sadrže oružje bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na puške i noževe) nisu dozvoljeni. Tu je izuzetak za slike dokumentarne prirode koje ilustruju stvarnu upotrebu satova, a koje su u skladu sa opštom temom na forumu u kojem su objavljene.

Sent from my SM-X700 using Tapatalk

OK, izvinite. Ja ga upotrebljavam za sve drugo i nisam ni pomislio, da se takav nož tretira za oružje :) Malo sam se zanio kad sam vidjeo kolegu ljubitelja marke Spyderco. Dobro da znam za ovo pravilo, da ne slikam satova u blizini arzenala :D

Odkud je dzepni nožić oružje? Al poštujem pravilo foruma naravno, držaću satove pidalje od "aresenala", što kaže kolega therion. Nego moram mu prenijeti da sam dobio iz Colorada katalog za 2023, šalju besplatno, da vidi šta je Aladinova pećina ;)

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Tactix na novom tipu kaisa. Nije mi jasno zasto prodaju Tactix 7 na kaisu od prosle generacije Fenixa, novi je puno bolji..

Status
Not open for further replies.
Back