therion New member Jun 13, 2024 #1,841 Koje boje bi bio moj Lambo da dobijem 1$ za svaki put kad mi se to dogodilo...
BucaJr. Member Jun 14, 2024 #1,845 Sinn HYDRO Znam da ne ide guma na košulju, al' sam ga stavio na ruku juče popodne i do ponedeljka ga ne skidam :man_in_love: Last edited: Jun 14, 2024
Sinn HYDRO Znam da ne ide guma na košulju, al' sam ga stavio na ruku juče popodne i do ponedeljka ga ne skidam :man_in_love:
sdbiba Well-known member Jun 14, 2024 #1,847 therion said: Hvala! Nikako da je nađem pola godine, i onda bum To je prilika koja se ne propušta. Izuzetno udoban i odlićno izrađen sat. Click to expand... Cestitam kolega! :congrats:
therion said: Hvala! Nikako da je nađem pola godine, i onda bum To je prilika koja se ne propušta. Izuzetno udoban i odlićno izrađen sat. Click to expand... Cestitam kolega! :congrats:
C Can'tStand'Ya New member Jun 15, 2024 #1,852 bice i danas na ruci ... Sent from my SM-S906B using Tapatalk
therion New member Jun 16, 2024 #1,858 @mizzy , @sdbiba Hvala! Još uvijek: Nadam se da ovaj ostane neko vreme