Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
-ihh bre bata-Vukase , nemoj tako. Vidiš da sve vrca od gužve, pa kelner ne postizAva :dontknow:

Ej, Zmajković će u top da nas stavi i to ako stigne pre moderatora... koji će nam kožu na šiljak zbog off-a001.gif pomolimo se...eusa_pray.gif

dobro ste vi...necu vas :)))
skunio se ja da se suncam a dolazi neki skrba i kaze gospodine molim vas..majica..a nigde nikoga..dres code a? pa da....i sta cu......

IMAG0326.jpg

Aj sad ko sme da mu kaze nesto

kolki coek :huh: pa ti pridji da mu maznes sat s ruke ako smes :D

a provali da su svi pobegli iz kafica kad je on doso, nigde nikog :lol:

Last edited:
Milance ova fotka je top :)Kod mene danas na ruci ovaj Citizen koji nije nosen najmanje 10 godina. I posle jedno sat vremena napolju sat je poceo da radi. Eto toliko o kvalitetu ovog proizvodjaca, i eco drive sistemu. Svaka cast za Citizen.

Attachments

• photo-9.jpg
    photo-9.jpg
    163 KB · Views: 101
Last edited:
Hmmm, zaista zadivljujuće ! :ohmy: Svakoj punjivoj bateriji, kada padne napon (voltaža) usled stajanja, samo startno punjenje je veoma otežano , a nekad i neizvodljivo sve dok se veštačkim putem (paralelnim vezivanjem dodatne energije,dok ne otpočne punjenje) baterija "ne povrati" . Stvarno sam oduševljen ovom informacijom i samom kvalitetu prvo baterije, a onda i sata. Zaista sjajno !!!! :thumbup:

Zaista zanimljiv podatak, Tolarbo.
Backarelli, osecam da ces jos jace podrzavati Citizen nakon ovog saznanja :D

Kad smo kod Citizena, nesto kopah po netu i nigde ne nadjoh polovan Nighthawk (nikom se ne prodaje izgleda. Je li to jos jedan plus za Citizen?!) :D

Ja posle 300 godina uzeo Lotusa:

Lotus Silverstone.jpg

anbeast , mogu ti reći da taj Lorus izgleda super, ali kaišem na njemu (onoliko koliko vidim) sam oduševljen ! :drool:

Daj još neku sliku ! (uvek sam se pitao, gde li je odlutala tvoja galerija)

Last edited:
Kad smo kod Citizena, nesto kopah po netu i nigde ne nadjoh polovan Nighthawk (nikom se ne prodaje izgleda. Je li to jos jedan plus za Citizen?!) :D
Da,plus.Nema polovnih Citizen Nighthawk-a...Makar ja nigde nisam nasao,a trazio sam cisto radoznalosti radi jer u narednih mesec-dva uzimam Citizen Nighthawk-a (Bomar) i Seiko Monstera (Sense). :)
P.S.Lotus ti je jako lep.Stvarno taj brend ima smekerske satove.Mada,sve je dobro sto dolazi iz Festina grupe. :)
PozZ

@backarelli: Ono sto nemas, nemozes izgubiti :D Koliko se ja sećam, moja galerija nikada nije postojala jer nema bogznasta u nju da se stavi...
Hvala vam na komplimentima! Lotus je super, jedino je malcice nepregledan usled presirokih kazaljki.

@Zenith: Prokletniče! :D Oba su na listi, no je pitanje kada ce pasti u moje sape (ne skoro, svakako :crying: )

@tiha: Gled´o i ja malo na Wusu, no sam slijepčina... Nije ni tako važno, ionako sam samo voajerisao....

Eehh...zato ja celoga dana mislim da je 24. Problem sa kvarcom je sto ni ne stelujes nego samo, cap...na ruku :D Mehanicki moras lepo da navijes da postelujes.....

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back