Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Omega 40 godna James bonda
jubilarna.....
10007 komada
IMAG0444.jpg

ALO 026 Zenith? Ostavimo vise Dusana iz Surdulice,covek je banovan i to je OK.Svako ko vredja bilo kog clana to i zasluzuje,a kamo Vladana tj. GAZDU.Da nije bilo njega gde bismo se svih ovih dana druzili i menjali iskustva.Pozdrav za 026

veceras cu opet nositi rolex View attachment 30633fotografija (76).JPG.evo nadam se boljih slika tudora fotografija (81).JPGfotografija (83).JPG evo ih i zajedno fotografija (82).JPG.ja volim ovakve satove a inace su veoma cenjeni medju kolekcionarima.danas sam slikao sa iphone 4 a juce 3.imaju dobre kamere al ja nisam nesto vest ili gresim u prenosu slike.

Attachments

• fotografija (72).jpg
    fotografija (72).jpg
    490.6 KB · Views: 66
Last edited:
Jedan sat predstavlja klasičnu, a drugi savremenu eleganciju. Lepe slike, drugari, a satovi su vam još lepši. :congrats:

Jagose, mlooogo lep taj Poor...ovaj Tudor :D Brojcanik mi izgleda bas dobro, ali ocigledno da zbog refleksije bas tesko moze valjano da se uslika. Voleo bih tog Tudora da vidim uzivo.

@krstin: Ni manje ni vise nego VC. Lepo, bogami...:D

ma meni se cini da lepo uslikam na telefonu izgledaju super slike mislim da je problem ono koju velicinu slike posaljem.nemam pojma trudim se.

Ako imas makro mod na mobu, upali ga i na dobro svetlo stavi sat, mislim da ce biti bolje:) Ja mislm da je problem kod tvojih slika lose svetlo:) A sto se satova tice ne zna se koji je bolji :congrats:

Status
Not open for further replies.
Back