bt321 New member Aug 13, 2012 #2,341 nesmem ga vise reklamirati dat je na poklon mom drugu NESU mislim da ga znate
Serb New member Aug 13, 2012 #2,347 @Bt odlicna omega:congrats: @Zmaju od tebe nista manje nismo ni ocekivali:congrats:
B bajker71 New member Aug 14, 2012 #2,348 Danas Elektronika a u pozadini cajgeri mog zelenog Jaguara. ... Slika je nestala pa je ponovo postavljam , Elektronika i cajgeri.
Danas Elektronika a u pozadini cajgeri mog zelenog Jaguara. ... Slika je nestala pa je ponovo postavljam , Elektronika i cajgeri.
anbeast New member Aug 14, 2012 #2,349 Vintidž Elektronika, vintidž Jaguar, oba poreklom iz sedamdesetih - ekstra! @Zmaj: Braja, pozer do j.......
Vintidž Elektronika, vintidž Jaguar, oba poreklom iz sedamdesetih - ekstra! @Zmaj: Braja, pozer do j.......
backarelli Well-known member Aug 14, 2012 #2,350 -kako bre uslikaš tako sat ? Verujem i da uživo izgleda extra, ali vidi bre na slici ! Kućište i ovo oko cifera... ko da je od kriptona napravljen, svega mi. Odlično bre Bajker, odlično !
-kako bre uslikaš tako sat ? Verujem i da uživo izgleda extra, ali vidi bre na slici ! Kućište i ovo oko cifera... ko da je od kriptona napravljen, svega mi. Odlično bre Bajker, odlično !
sdbiba Well-known member Aug 15, 2012 #2,351 Danas je to opet Longines Attachments HPIM6181.JPG 145.6 KB · Views: 75
iggy tee New member Aug 15, 2012 #2,352 elektronika i teleoptik cajgeri , pa kud ces bolju kombinaciju :thumbup:
bajker01 New member Aug 15, 2012 #2,354 bajker71 said: Danas Elektronika a u pozadini cajgeri mog zelenog Jaguara. ... Slika je nestala pa je ponovo postavljam , Elektronika i cajgeri. Click to expand... Ma kad je nešto kvalitetno i dobro moraš da se :adore: i ''jaguar'' i elektronika su vrh!
bajker71 said: Danas Elektronika a u pozadini cajgeri mog zelenog Jaguara. ... Slika je nestala pa je ponovo postavljam , Elektronika i cajgeri. Click to expand... Ma kad je nešto kvalitetno i dobro moraš da se :adore: i ''jaguar'' i elektronika su vrh!
milan zmaj New member Aug 15, 2012 #2,355 bajker01 said: Milane na trećoj slici sat dobija punu lepotu,Pozdrav! Click to expand... E bas sam se bio pitao da li ce neko pazljivije pogledati.. ))
bajker01 said: Milane na trećoj slici sat dobija punu lepotu,Pozdrav! Click to expand... E bas sam se bio pitao da li ce neko pazljivije pogledati.. ))
vladas Moderator Aug 16, 2012 #2,357 Djordje, odlican ti je ovaj Seiko :top:! Ne secam se da si ga predstavio :hmmmm:?
D Djordje Banned Aug 16, 2012 #2,359 Nisam ga dosad predstavljao,jer je prinova.Taze roba.Samo nemojte da moja zena cuje.:no:
jagos New member Aug 16, 2012 #2,360 Djole stvarno lep i dobar sat.seiko automatik jos kad je ovako lep nikad nema greske.sa srecom da ga nosis.
Djole stvarno lep i dobar sat.seiko automatik jos kad je ovako lep nikad nema greske.sa srecom da ga nosis.