zma New member Aug 29, 2012 #2,503 dobro jutro! novi dan! steinhart nav B... i jedna fotografija sa odsjajem na staklu ali se vidi kako su " doterali " kazaljke ... pozdrav! zeljko
dobro jutro! novi dan! steinhart nav B... i jedna fotografija sa odsjajem na staklu ali se vidi kako su " doterali " kazaljke ... pozdrav! zeljko
luger New member Aug 31, 2012 #2,508 ja sam zamenio celik za gumu na swatch retrogradu kada su krenule one vrucincine, i taj isti swatch od tada nosim svaki dan. nisam ni pomislio da stavim nesto drugo na ruku. polako pocinjem da brinem za sebe ...
ja sam zamenio celik za gumu na swatch retrogradu kada su krenule one vrucincine, i taj isti swatch od tada nosim svaki dan. nisam ni pomislio da stavim nesto drugo na ruku. polako pocinjem da brinem za sebe ...
D Djordje Banned Aug 31, 2012 #2,510 :congrats:Uf,strasno mi se svidja ova Omega. :drool:Gledaj da zadrzis. Pre bi uzo ovo,nego ono sto cekas. Daj jos slika!
:congrats:Uf,strasno mi se svidja ova Omega. :drool:Gledaj da zadrzis. Pre bi uzo ovo,nego ono sto cekas. Daj jos slika!
milan zmaj New member Aug 31, 2012 #2,512 Bice ali nemam dobrih iskustava sa mehanizmima jos ovim novim ...ne verujem. ali je lep ne toliko kao sto je na reklamnim slikama Last edited: Aug 31, 2012
Bice ali nemam dobrih iskustava sa mehanizmima jos ovim novim ...ne verujem. ali je lep ne toliko kao sto je na reklamnim slikama
milan zmaj New member Aug 31, 2012 #2,517 danas ceo dan da ispadnem baja...do.... ) i jos za vikend 9300
P paki New member Sep 1, 2012 #2,518 Uf Zmaje, nasekira me skrooz sa ovim Sjajan! Braja koji ne lici na Braje, predivaN.
milan zmaj New member Sep 1, 2012 #2,519 Samo bezati od mehanizma b 01,da ne poverovati a jedan od najlepsih. Steta
VLADAN P Super Moderator Staff member Sep 1, 2012 #2,520 milan zmaj said: Samo bezati od mehanizma b 01,da ne poverovati a jedan od najlepsih. Steta Click to expand... Aj' da ne guglamo Objasni šta je problem sa tim mehanizmom.
milan zmaj said: Samo bezati od mehanizma b 01,da ne poverovati a jedan od najlepsih. Steta Click to expand... Aj' da ne guglamo Objasni šta je problem sa tim mehanizmom.