Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
@ zma

svasta... kad se neko zove zeljko ne moze ni da ima ukusa za satove. em bez veze ime,
em sat totalno bez veze.

:flapper: :flapper: :flapper:

mada, i ja se zovem zeljko, i ovaj satic je bombonica... odmah se vidi da su mu strucnjaci
menjali ulje i klinaste kaiseve.

ziv bio, imenjace...

:five:

ma kazi ti alvirovicu da je ovo uslikano na putu london - manchester, gde svi srbi
iz principa voze desnom stranom, pa da vidis sta ce alvirovic da pise clarksonu...

:lol:

Uh, kako bi to mučno pismo bilo , mozda bi jedino captain slow imao živce za njega :lol:
Moram da zastitim autorska prava da ne izadjem u reviji SAT :laugh:

Danas nosim najjeftiniji sat foruma, Weide "GMT chrono alarm sports watch". I to sve sa €2.50, novo! :lol:
(+ gratis extra baterija) :laugh:

FXEOZ.jpg

Sinoc na druzenju sa clanom foruma,a nosim ga i danas. Sta cu kad imam samo jedan sat koji mogu da nosim,ali nadam se da cu uskoro kupiti neki zanimljiv sat...

P7140007.JPGP7180016.JPG

Danas nosim najjeftiniji sat foruma, Weide "GMT chrono alarm sports watch". I to sve sa €2.50, novo! :lol:
(+ gratis extra baterija) :laugh:

Khm, khm... ja imam raketicu televizorku koja je plaćena 200 dinara (manje od 2€). 'Ajde probaj da nađeš jeftiniji ;)

Sta reci sem de ste drugari!:)Evo dodjoh iz KG-a,celi dan sa zenu i familiju tamo-ovamo,otabanao sam ali vredelo je!Uzivo sam video i probao:TIME FORCE,SECTOR i SWISS MILITARY HANOWA,ovako,ovaj prvi nikako mi se nije svideo,bas su onako "jeftini",ali ova druga dva su majke mi znaci kave mi VR!:thumbsup:Sector expander 90 toliko je lep i lepo lezi na ruci i prava je uzivancija nositi ga kao i hanowu,sector je 8000din a hanowa je 11000din i daju i na odlozeno i cekovima,karticom kako oćes a imaju i razne zenske modele naravno koji su super,eto ja bio,video i probao a krajem marta Boze zdravlja i kupio!vel pozz svima,a danas nosih CALYPSO:thumbup:

Status
Not open for further replies.
Back