Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas Seiko Sports "sedamdesetka" 6119-8450 :) upravo ispoliran.

37248-sports-1.jpg

37247-sports.jpg

Iskren da budem koza mi je na 3 mestu, na prvo mestu bez ikakvog dvoumljenja mi je nato narukvica , a zatim metal, pa onda koza...a ipak sve je to subjektivan dozivljaj:) Nick uff prasence na raznju:drool:
Mislim,između prasenceta i koze ...ne postavlja se pitanje.
I otkud,uopšte,koza u ovoj temi?
:rolleyes:

Treunutno Urech sa autom.Eticom. Bio calov,pre mesecak dana izvadjen iz fioke, niklovan servisiran i sada stoji na mojoj ruci.
20120927_152855.jpg

JAGOSE
Odpakovao, servisirao mehanizam, ispolirao pleksi, stavio druge skazaljke i novu krunicu(oboje po mojoj zelji) i na kraju spakovao sat i sve to vrhunski odradio da ne moze bolje po maloj ceni majstor iz radnje Kostic-Dojcinovic za Zelenog venca. Kuciste je slato u Sabac kod majstora Dordja kome je potreban kontakt poslacu u inbox. Majstor Djordje je takodje uradio dobar posao kuciste je izgledalo kao novo po meni ocena za niklovanje 9/10.

Last edited:
Vidi se da je vrhunski rad.trebace mi kontakt za niklovanje imam u planu da sredim jedan sat pa ako mozes na pp ili ovde na forum mislim da niko nece imati nista protiv.

znam da sam bespovratno propustio trenutak, ali da se zna, tisoja bih nosio
i sa tisojem bih verovatno bio faca u kraju...

:P

sto se ovog niklovanja tice, alal vera.

Pošto je tek stigao,obavljeno je čišćenje kućišta i sad je spreman za ruku.Riječ je o Bifori vojnog stila vrlo lijepo očuvanoj.Koristim dobivene slike al budem je uskoro i sam fotografirao.
cimg8511.jpgcimg8516.jpg

Status
Not open for further replies.
Back