Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Ljudi, ne uspem od posla da pogledam temu jedan dan, a tamo - čudo lepotana!
@zma - ovaj visodate je prelep sat! Rame uz rame sa Hamilton Jazzmasterom i Certinom DS-1!
@bursa - taj Zodiac je baš interesantan sat! Ne sećam se da si ga predstavljao?
@molnja - prelep Seiko poluštoper :man_in_love:. Nadam se uskoro i ja nekom 6138 ili 6139.
@anbeast - baš mi je drago da ti je doleteo taj Nighthawk (i to evropska, radio kontrolisana verzija :adore:, a ne onaj iz serije 'Alo, 'Alo;))

Citizen a da ja nisam to video eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ljubomoran sam da znas i znate :))))))))))
prelep je i u zdravlju ga nosio,nekako mi licis na Toma Cruza samo jos i avion

Milane,aman ne vidiš dobro na sabah(zora)! Nisi kafu popio,a! Model je SBBN017. I hvala. Neobičan je!
Vladani: došla juče od Katsu Higuchi,naravno nova! Baja je za svaku preporuku. Paket stigao za 7 dana! Toliko,a i duže,putuje lokalni paket po BiH!
Mjerkam je već odavno i sad sam povuk'o okidač!

Dabo sve cestitke na izboru! U zdravlju ga nosio! Bas me zanima tvoje misljenje o satu. Ja ga gledam vec duze jos od perioda kada je @jolle imao svoju Tunu (mislim da je model 015). Vidim da ti je odlicno legao na zglob, kada sat nema lugove onda ta velicina od 45mm ne predstvlja problem, a sto ti kazes i 48mm bi moglo da prodje.
Jos jednom sve cestitke!

Re: Одг: Koji sat nosite danas?

Ovo je sat koji je bas redak na nasem forumu o kojem vecina sanja...popio sam kafu i osvestio se. Bas bi bilo lepo da nam napises nesto o njemu.
Tuna,razmisljas o drugim satovima(ja) a pogledas koji je to Monster...igracke za njega.
Drago mi je da si ga uzeo...

Baš mi je milo što si došao k sebi:p
Biće opis,možda uporedni sa SMP!
Sat je velik na papiru i na slikama ali u živo je to drugačije. Ne bih mu dao epitet "mrcina"! Vrlo je lagan i u poređenju sa Stowa,ovo je laka kategorija (što se težine tiče)!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back