Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Evo par slika ali sa telefonom slikanih(doduse ima 8mpx :-)...)plus su bile po 2mb pa sam ih smanjivao...
Inace mislim da je ovaj model(ime dobio jer je Candino kompanija sponzor istoimenog solarnog broda koji trenutno oplovljava svet kao prvi brod na takav pogon) za ulozen novac nidi prilicno interesantne karkteristike:-)

Attachments

• 33.jpg
    33.jpg
    77.1 KB · Views: 91
  • 44.jpg
    44.jpg
    73.6 KB · Views: 137
  • 22.jpg
    22.jpg
    82.8 KB · Views: 91
  • 11.jpg
    11.jpg
    171.2 KB · Views: 80
Evo par slika ali sa telefonom slikanih(doduse ima 8mpx :-)...)plus su bile po 2mb pa sam ih smanjivao...
Inace mislim da je ovaj model(ime dobio jer je Candino kompanija sponzor istoimenog solarnog broda koji trenutno oplovljava svet kao prvi brod na takav pogon) za ulozen novac nidi prilicno interesantne karkteristike:-)
mnogo mi se svidja!!

Hvala,a kad samo pomislim koliko sam malo znao a mislio da ista znam,pre nego sam se edukovao ovde
na forumu:-),safirno staklo, Eta vs Ronda,GMT i jos sijaset stvari su mi sad sto sta jasnije!Eh, pitala me jedna prijateljica juce "pa ti sad bas fino znas o satovima"rekoh joj, po meni na skali od 1 do 10 znao sam 1,2 pre no sto dodjoh na forum, a sad sam na 2.1:-) jeste smesno malo ali skoro duplo vise nego ranije...

Hvala,a kad samo pomislim koliko sam malo znao a mislio da ista znam,pre nego sam se edukovao ovde
na forumu:-),safirno staklo, Eta vs Ronda,GMT i jos sijaset stvari su mi sad sto sta jasnije!Eh, pitala me jedna prijateljica juce "pa ti sad bas fino znas o satovima"rekoh joj, po meni na skali od 1 do 10 znao sam 1,2 pre no sto dodjoh na forum, a sad sam na 2.1:-) jeste smesno malo ali skoro duplo vise nego ranije...

Dobro ti nama došao, ovo je pravo mesto za zaljubljenike u satove. Svakog dana svako nešto od nas nauči, biće još saznanja o satovima. Postavi još slika sata u ovoj temi Slike satova iz vase kolekcije!
Vremenom napravi i mali opis sa njegovim karakteristikama. :D
Odličan je sat, fenomenalno izgleda!

Danas IWC Schaffhausen Top Gun

topgunred.jpg

Milance zmaju,ti kao da zivis u Londonu,stalno neka magla na tvojim slikama,kupi bolji foto aparat!!! Imas tako lepe satove:top:,a tako lose slike!:thumpdown:
Setih se,daj Angelu da ih slika...

Milane hajde napravi jednu dobru fotku mehanizma,zanima me kakva je obrada. Na onoj se ne vidi bas najbolje, izgleda kao da je u pitanju elabore a ne top grade. Bas cudno za takav sat. Kazem izgleda,nemoj da se ljutis samo pokusaj da uhvatis detalje mehanizma. Hvala ti unapred.:ciao:

Milane hajde napravi jednu dobru fotku mehanizma,zanima me kakva je obrada. Na onoj se ne vidi bas najbolje, izgleda kao da je u pitanju elabore a ne top grade. Bas cudno za takav sat. Kazem izgleda,nemoj da se ljutis samo pokusaj da uhvatis detalje mehanizma. Hvala ti unapred.:ciao:
^^^^ Milane......... i ja sam pomislio isto :dontknow:
Pa sta si ti to kupio ?? :blink:

Danas imao sastanak sa prijateljima iz ruske firme, pa se setih ovog lepog sata iz kolekcije koji sam nedavno kupio ovde na forumu od @Burse: Poljot zvonar pozlata.

Attachments

• POLJOT-ZVONAR-01a.jpg
    POLJOT-ZVONAR-01a.jpg
    28.5 KB · Views: 156
Status
Not open for further replies.
Back