milan zmaj New member Feb 6, 2013 #4,285 Zma neko ce ti oteti taj sat :man_in_love: :adore::laugh:...daj reci mi nesto o njemu...nigde ga nema..trazio sam.. u temi tvojoj ,aj molim te.
Zma neko ce ti oteti taj sat :man_in_love: :adore::laugh:...daj reci mi nesto o njemu...nigde ga nema..trazio sam.. u temi tvojoj ,aj molim te.
sector77 New member Feb 6, 2013 #4,286 milan odlican sat, kod nas snijeg pa mjenjanje remena, idem na malo deblju verziju Kain Heritage
anbeast New member Feb 6, 2013 #4,287 milan zmaj said: Juce,danas,sutra...Trans......... :man_in_love: Click to expand... Pa, da...u transu si ti ceo zivot DOOOOOXAAAAAAA!!!!! Za mnoge satove sam se zagrejavao pa potom hladio, jedino za SUB moje srce ubrzano kuca, pri svakom pogledu GP ima neku cudnu privlacnost sto se mene tice...vrhunski je brend, a malcice ispod radara i svetala pozornice - just perfect! Odlicno odelce za Legend....
milan zmaj said: Juce,danas,sutra...Trans......... :man_in_love: Click to expand... Pa, da...u transu si ti ceo zivot DOOOOOXAAAAAAA!!!!! Za mnoge satove sam se zagrejavao pa potom hladio, jedino za SUB moje srce ubrzano kuca, pri svakom pogledu GP ima neku cudnu privlacnost sto se mene tice...vrhunski je brend, a malcice ispod radara i svetala pozornice - just perfect! Odlicno odelce za Legend....
krstin New member Feb 6, 2013 #4,289 103 i nato Attachments uploadfromtaptalk1360160407893.jpg 66.1 KB · Views: 103
T tibertov New member Feb 8, 2013 #4,297 Odličan Sinn Zma :thumbsup:. Danas snježne radosti kod mene.