DrAgod New member Feb 12, 2013 #4,363 Gostujuci Heuer u kolekciji danas na ispitivanju ispravnosti... Attachments uploadfromtaptalk1360674132665.jpg 124.6 KB · Views: 106
DrAgod New member Feb 12, 2013 #4,365 Kod mene je prosao, ali nije moj... treba mu sredjivanje mehanizma pa pomazem drugaru koji je tek oboleo od satitisa
Kod mene je prosao, ali nije moj... treba mu sredjivanje mehanizma pa pomazem drugaru koji je tek oboleo od satitisa
vladas Moderator Feb 12, 2013 #4,368 Posto sam svog 5600 udomio kod bt321, a (avaj) ja cu svoju sledecu kockicu morati da cekam malo duze - tugu sam utalio nabavkom jos jednog G-a:
Posto sam svog 5600 udomio kod bt321, a (avaj) ja cu svoju sledecu kockicu morati da cekam malo duze - tugu sam utalio nabavkom jos jednog G-a:
nele New member Feb 13, 2013 #4,374 jagodanbg said: nivada Click to expand... kako se pokazala do sad? poz
Nick Member Feb 13, 2013 #4,378 Hej zma što zna,ako te pita iko koji sat nosiš danas,ti kaži SEIKO!Baš si ga lepo sliko a sredio si ga ko niko!vel pozz svima!
Hej zma što zna,ako te pita iko koji sat nosiš danas,ti kaži SEIKO!Baš si ga lepo sliko a sredio si ga ko niko!vel pozz svima!
Jovan HN II New member Feb 13, 2013 #4,379 Ja danas (kao i prethodnih dana) Tagče. Nema slike ali moram da ga pohvalim, nakon tri dana,uz malo pažnje oko položaja po noć i dovijanja posljepodne,je na nešto manje od - 1 sek u odnosu na onaj atomski u Malinfingenu! Pakao.
Ja danas (kao i prethodnih dana) Tagče. Nema slike ali moram da ga pohvalim, nakon tri dana,uz malo pažnje oko položaja po noć i dovijanja posljepodne,je na nešto manje od - 1 sek u odnosu na onaj atomski u Malinfingenu! Pakao.
krstin New member Feb 13, 2013 #4,380 Zeljko mi je ni manje ni vise nego poslao 2 kaisa!:adore: Tako da danas Sinn na maslinastom.