Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Jagos, odličan sat zaista mi se svidja. :thumbsup:
Cifer mi se izuzetno dopada, nekako mi prijaju njegove boje. U pravu si za narukvice, a mislim da bi ga bilo lepo videti na nekoj plavom kožnom kaišu. :yes4:

hvala na cetitkama.stavicu neki kais sigurno nego nisam stigo.nije mi pao napamet plavi jer ja izbor obicno svedem na braon ili crni ali sad gledam mislim da si u pravu na ovaj cu staviti plavi kais.sutra krecem u potragu.

Last edited:
Cestitam na prinovi, stvarno je odlican:congrats:
Narukvice su im stvarno katastrofa, bolje bi im bilo da prodaju satove bez narukvica, kao nekad.:)

prsten oko cifera je plav trebo bi i plavi kais da mu legne.hm.suvise sam star da bi se toga setio.ja kais obicno izaberen crn ili braon(imam ih desetak novih) a najveci modni izlet mi je dal ima beli step ili u boji koze.23jewels da ne znas nekog ko trazi 3133.rece mi sinoc jedan covek da mu treba nego ja zaboravi ko.

:dontknow: pojma nemam ko bi mogao biti... možda bi se taj neko javio ako bi stavio plavca na berzu :hmmmm:

:laugh:

Pozdrav iz Međuvršja

Beži odatle, puno je zmija... ali obavezno svrati na pivce kod brane! ;)

Mal da zaboravim:

44587572.jpg

Izrada elaborata je u toku.

Tamo je prelepo, čak i zimi....zmije ne smetaju, inače pivo sam prestao da pijem, možda odem na vince ;) Inače, odlična ti čuka, nadam se da si zadovoljan.

Status
Not open for further replies.
Back