Dragojlovic Darko New member Mar 4, 2013 #4,649 Evo nakon guzeg vremena sam ga stavio na ruku, mislio sam da mu nema spasa ali izgleda da mu je sunce vratilo zivot:thumbsup:
Evo nakon guzeg vremena sam ga stavio na ruku, mislio sam da mu nema spasa ali izgleda da mu je sunce vratilo zivot:thumbsup:
GIvan New member Mar 4, 2013 #4,653 Rus_Pa, imao sam isti takav Citizen. Gde i kada si ovaj nabavio ?
RUS Moderator Mar 4, 2013 #4,655 GIvan said: Rus_Pa, imao sam isti takav Citizen. Gde i kada si ovaj nabavio ? Click to expand... Uzeo sam ga novog pre, cini mi se 3 godine, a mozda i 4, u Pancevu Dobar je, ja sam prezadovoljan + sto stvarno volim taj mehanizam(miyota 8200).
GIvan said: Rus_Pa, imao sam isti takav Citizen. Gde i kada si ovaj nabavio ? Click to expand... Uzeo sam ga novog pre, cini mi se 3 godine, a mozda i 4, u Pancevu Dobar je, ja sam prezadovoljan + sto stvarno volim taj mehanizam(miyota 8200).
zma New member Mar 4, 2013 #4,657 Ljudi, morao sam ovo da stavim!!! Isti sat kao danas, samo drugi kajs! Nato, kozni! Fenomenalno!!!