Sholym New member Apr 6, 2013 #5,061 Danas stigla prinovaaaa PRESRECAN SAM... sat mi je bas po meri i prelep je... SKX007K2... Naredan period ce samo on da se nosi
Danas stigla prinovaaaa PRESRECAN SAM... sat mi je bas po meri i prelep je... SKX007K2... Naredan period ce samo on da se nosi
vladas Moderator Apr 6, 2013 #5,062 Svaka cast Sholym :congrats:, legendaran sat a i stoji ti odlicno! Taj osecaj kad stigne dugo iscekivani sat - neprocenljivo.
Svaka cast Sholym :congrats:, legendaran sat a i stoji ti odlicno! Taj osecaj kad stigne dugo iscekivani sat - neprocenljivo.
Sholym New member Apr 6, 2013 #5,063 Hvala puno Sat je stvarno dobar, prelep mo je... necu ga skidati sigurno dugoo
DrAgod New member Apr 6, 2013 #5,068 Casio Duro Attachments uploadfromtaptalk1365275498789.jpg 89.4 KB · Views: 101
milan zmaj New member Apr 7, 2013 #5,075 tibertov said: View attachment 63241 Click to expand... kakva satina....
RUS Moderator Apr 7, 2013 #5,076 milan zmaj said: Rus sto me imitiras od rane zore:flapper: Click to expand... Mora malo. Iskreno nisam ga nosio od jutros, tek kad sam video tvoj sat setio sam se da ga stavim
milan zmaj said: Rus sto me imitiras od rane zore:flapper: Click to expand... Mora malo. Iskreno nisam ga nosio od jutros, tek kad sam video tvoj sat setio sam se da ga stavim
Neša Super Moderator Staff member Apr 7, 2013 #5,077 Rus_PA said: Mora malo. Iskreno nisam ga nosio od jutros, tek kad sam video tvoj sat setio sam se da ga stavim Click to expand... Jel to vas dvojica prizivate pljusak?
Rus_PA said: Mora malo. Iskreno nisam ga nosio od jutros, tek kad sam video tvoj sat setio sam se da ga stavim Click to expand... Jel to vas dvojica prizivate pljusak?
Zagor Super Moderator Staff member Apr 7, 2013 #5,079 Rus ako padne kisa ili sneg docicu do Panceva i ........ Baci tu amfibiju vise