Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Ovo profesionalci? Ma, oni su amateri za našeg Rusa. Kad' Rus stavi amfibiu, kiša je sigurna k'o gravitacija :laugh:

Uh... tek sad ništa ne shvatam... dve amfibije, a i ovde ima sunca. Biće da je Rusov nindža završio posao.

Ili, ako hoćemo da podignemo spoljnu temperaturu za deset stepeni, da li da svi stavimo po jednog nindžu na ruku? :D

Evo, i ja stavljam nindžu zarad višeg cilja:

IMG_3084.jpg

Uzgred, fotka je već bila na forumu, a mrzelo me je da ponovo slikam isti sat.

Ej Neske vidi foru IMG_1462.jpg Znam znam tekst je kriv i nije 8 i 20 ali je COOOOOLLLLL. E nisam nista lose mislio , nemoj da neko misli da se sprdam trenutno radim na tekstu pa bice lepse napisano ovo je prvi pokusaj

Last edited:
Ma ovo je odlično za prvi korak :congrats:

Postoji ideja da se napravi neki forumski sat, koja je trenutno na ledu, ali ako gledamo realno, ovo što si ti stavio jeste prvi sat sa nazivom foruma.

Trudim se Neske , ovih dana sam kupio jedan jako zanimljiv sat pa kad dodje malo cu i o tom da pisem posto niko nije spominjao ovde ovaj stari i zaboravljeni mehanizam ali cim stigne ja cu da pravim servis na njemu i bice slika i prezentacije

Malo off-a:Sta mislite da napravimo i narukvicu sa bojom foruma ili da se napravi zajednicka narudzbina nato strap-a u crno zutoj boji,bilo bi vrh,ajmo ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:meeting:,super je sat Simke:congrats:

Status
Not open for further replies.
Back