SanelMNE New member Jun 4, 2013 #5,782 tolarbo said: Sanel taj Tissot je prelep. I kod mene danas stara dobra klasika.. Click to expand... Hvala Tolarbo, zaista uzivam u klasicnim satovima sa jednostavnim i preglednim ciferima. Rolex je nepotrebno komentarisati. :congrats:
tolarbo said: Sanel taj Tissot je prelep. I kod mene danas stara dobra klasika.. Click to expand... Hvala Tolarbo, zaista uzivam u klasicnim satovima sa jednostavnim i preglednim ciferima. Rolex je nepotrebno komentarisati. :congrats:
Mr D New member Jun 5, 2013 #5,785 Današnja fotka bi možda trebalo da ide u temu "Satovi & sport". Sailing Challenge regata u Oslo fjordu. Casio u prvom planu, a u pozadini očajna konkurencija u trenutku pobedničkog prolaska kroz ciljnu ravan Ko kaže da znamo samo za tenis i vaterpolo?!
Današnja fotka bi možda trebalo da ide u temu "Satovi & sport". Sailing Challenge regata u Oslo fjordu. Casio u prvom planu, a u pozadini očajna konkurencija u trenutku pobedničkog prolaska kroz ciljnu ravan Ko kaže da znamo samo za tenis i vaterpolo?!
V vanjabg77 New member Jun 6, 2013 #5,786 jagos said: omega seamaster shronostop Click to expand... Auuu kakav sat:w00t:
P paki New member Jun 6, 2013 #5,787 Back to 1951 Attachments uploadfromtaptalk1370504790031.jpg 35.8 KB · Views: 104
komsa New member Jun 6, 2013 #5,791 fabricki gumeni kais je odlozen,umesto njega na 007 stavljen je "Piero Magli" Balistic Silicon,Black/white
fabricki gumeni kais je odlozen,umesto njega na 007 stavljen je "Piero Magli" Balistic Silicon,Black/white
zma New member Jun 6, 2013 #5,793 danas definitivno modifikovana amfibija! sastavljena iz 5 raznih satova! mnogo mi se dopada!