Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Odlican je ovaj Seiko i ja sam ga gledao nesto prije neki dan, ali slazem se sa Ckvrlj-em i meni je ljepsi bijeli, svakako cestitam, odlicna prinova:thumbsup:

Ko planira da ga pazari, najbolje mu je da poyuri, stargate je odavno van proizvodnje, i uskoro ce biti tesko i doci do njega. Da, skoro sam ga uzeo, ali nisam pre stigao da ga predstavim. Inace, jako dugo sam se dvoumio izmedju belog i ovog, i sta vise, beli mi se mozda za nijansu vise dopada, ima celicnu narukvicu, i ima bazel bez pvd premaza, ali ono sto je presudilo je cinjenica da imam par belih satova, i ta da me beli stargate neverovatno podseca na samuraja kojeg imam, tako da sam se ipak odlucio za crni...

hvala na cestitkama.

Danas nosim legendu Trsta i naših krajeva

IMG_5096.jpg

Darwil Automatic, sa danom na slovenačkom i potpisanom krunicom. Jeste da liči na jednu drugu svima dragu legendu iz Zemlje izlazećeg sunca, ali ga volim zato što je darwil.

Hvala Vlajo, samo je steta zasto i ovaj model nisu ponudili sa celicnom narukvicom, ali svejedno su odradili odlican posao.
Ne razumem samo odluku da i stargate i spork povuku iz prodaje, a da pri tome ne izbace adekvatne zamene... Ipak ima prostora izmedju 007 (monstera) i suma za jednu finu seriju...

Status
Not open for further replies.
Back