Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Longines Olympic Automatic Chronoghraph.jpg Longines Olympic Automatic Chronograph.jpg Longines Olympic automatic Chronograph 2.jpg izvinjavam se sto kvarim temu ali sam zakasnio da spojim poruke.jos koja slika.longines olympic automatic chronograph.

Lep je, imao sam iz te kolekcije takav samo beli brojcanik, i crni ali kvarcni. Lepi si satovi, ali uvek ima lepsih ;)

11096658885_bbd32433b6_c.jpg

Odlicni Longiji....
:)

Attachments

• uploadfromtaptalk1385627032414.jpg
    uploadfromtaptalk1385627032414.jpg
    88.7 KB · Views: 100
Svica danas

Attachments

• WP_20131128_002.jpg
    WP_20131128_002.jpg
    172 KB · Views: 116
Toliko je lijep i toliko sam ga dugo cekao da mi je stvorio problem,sad mi ostatak kolekcije djeluje nekako suvisno.Razmisljam da ih sve rasprodam,kraj ovog mi ponekad ostali izgledaju pomalo nepotrebni.

Prodaj meni Spidija, prvi sam ga zapljunuo :)

Zenitch.JPG Trenutno na ruci Zenith calibar 143-3 imam jos jedan cifer hteo bih da ga restauriram,jel imate neki predlog?

danas mi je stigla jos jedna raketa koja ima tanje satne markere, nije za mene licno vec za brata ali rekoh da je svejedno predstavim, na njoj je rađen servis, dosta mi je ovakvih raketa inace :D

2lbggt2.jpg

3465a8i.jpg

Jel imate neki predlog gde i kako? pokusao bih.

Dobro nam došao na portal i forum!

Sat je najbolje odneti kod časovničara i sa njim se konsultovati oko eventualnog servisa i doterivanja.
Pogledaj ovu temu u kojoj je mnoštvo članova pisalo o ličnim iskustvima sa servisima satova. Može ti pomoći da odlučiš kome i gde bi sat odneo... LINK

Pozz!

^^ Jao Milane, kakav komentar! :D Baš si me slatko nasmejao!!! :D

Hvala na dobrodoslici,nadam se da cu pronaci resenje i da ce vam se moji satovi svideti

Status
Not open for further replies.
Back