Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Bravo Baki, znao sam da me podseca na nesto! Tacno tako "pereca", imas pice za ovo! Imas ti oko za te stvari ;)

I to sto kazed daj bilo šta. ..diver inhaus eta i sve zivo na eco drive u duhu danasnje pošalice iwc

Attachments

• uploadfromtaptalk1386378759009.jpg
    uploadfromtaptalk1386378759009.jpg
    46.3 KB · Views: 94
ali lep je taj kineski dizajn lici na zmaja,ne na ovog naseg nego na pravog stilizovanog

E Milane sada si me zeznuo, a taman sam hteo da stavi lepo sliku sata, a ti sa ovim crvendacem me ubi u pojam.

pa lako je tebi kad nosis JLC ne gledas seiko i nosis crvene satove jer si moderan

Sto ne gledam...volim ja da gledam ali slabo cujem zujanje...navikao sam na swiss

tolarbo stvarno imas ukusa.sta da kazem strasan sat.zlato nema datum to je za mene sat.

tolarbo stvarno imas ukusa.sta da kazem strasan sat.zlato nema datum to je za mene sat.

Jagose hvala na komentarima, sat je prelep, i stvarno je sve uradjeno do poslednjeg detalja. Ali bukvalno sve, pa i sama kutija. Moram da kazem da su se oko svega svojski potrudili. Uostalom videces kada dodjes, ovo su fotke sa mobilnog pa se i ne vidi sva lepota. Evo pakovanja:

odo i ja da lezem.ovaj ap veceras me ubi u pojam.ako se pojave gde na 100 rata javite.samo da dodam sat za sva vremena.nema nikakvog kindjurenja.samo najveci mogu da naprave ovako jednostavan a mocan sat.

....jooojjjjj jbt , vrištim od smeha. Pa da li znate koliko ja vas volim

toliša , da si se sutra popodne nacrrrtao na B.Brdu kod onog sa roze majcom i roze satom (pazi, možda će da stavi i onaj plavi sat, ali roze majcu ne skida provereno)

Ajmo i neka slika sveža, u čemu ću da spavam...

ogi39v.jpg

pazite se vi od njega.mnogo mi je nesto u duginim bojama a ima ga ko medved nije se lako odbraniti.

Status
Not open for further replies.
Back