Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
mister no imao sam priliku da pogledam ovaj tag pre par dana i mogu ti reci da sam se odusevio.odlican sat lep odlicno odradjen dobro zadihtovan rekao bi medju najboljima u toj klasi.nisi pogresio sigurno ali ti ga imas pa ces nam reci kako se pokazao.meni se bas bas svideo a ni ja nisam mnogo gledao tag kao i ti.

Ni ja Braju, pa eto, desilo se :D

Braju tek negledam, al sad ću da okrećem glavu kad ga neko pomene :) (možda se i meni posreći ko i tebi baki)

@jagos samo malo da se slegnu utisci pa dajem jedan lep opis sa puno fotki. Inače ovako na prvu: obrada na jako visokom nivou, položaj na ruci odličan, veličina i težina sata odlično uparena sa narukvicom, ... vidi se da nisu od juče

Last edited:
veruj mi da sam bio pri parama kupio bi ga.nisu od juce nikako a sa ovim sam bas prijatno iznenadjen.uopste sa celom serijom koju sam gledao.

Pokupio virozu neku.. armida za po doma..
11380036483_e63872d702_c.jpg

Nadam se da ces brzo da prezdravis. Malo caja, domace rakije i prolazi to ocas posla.;)
Odlican sat. Nesto mi u poslednje vreme bronza postaje sve zanimljivija.

^Kakva je to satina..jel se prave jos sa mineralnim staklom, ili su svi safirni?

Kod mene

Attachments

• uploadfromtaptalk1387118298702.jpg
    uploadfromtaptalk1387118298702.jpg
    121.5 KB · Views: 92
Ide zima, pa smo se preselili na nato. Nije više tako prijatno sa ledenom čeličnom narukvicom. Mada, nešto mislim da bi svetlo siva sa crvenim prugama daleko bolje legla na ovaj sat.

Attachments

• WP_20131215_16_33_15_Pro.jpg
    WP_20131215_16_33_15_Pro.jpg
    192.5 KB · Views: 122
Status
Not open for further replies.
Back