RUS Moderator Dec 18, 2013 #8,921 Stara slika se ne racuna.:nono: Samo sveze slike dolaze u obzir. Da zivis negde na planini gde je mnogo hladno i gde ima snega pa da ti covek i oprosti, a ovako,,,, Aparat u ruke i pravi slike pored mora.
Stara slika se ne racuna.:nono: Samo sveze slike dolaze u obzir. Da zivis negde na planini gde je mnogo hladno i gde ima snega pa da ti covek i oprosti, a ovako,,,, Aparat u ruke i pravi slike pored mora.
Dragojlovic Darko New member Dec 18, 2013 #8,922 Evo jedna sa pogledom na more(kroz staklo) Tek sad na slici vidim kakva mi je ruka sav sam se ogulio od zime, tako mi i treba kada ribam na 3 stepena
Evo jedna sa pogledom na more(kroz staklo) Tek sad na slici vidim kakva mi je ruka sav sam se ogulio od zime, tako mi i treba kada ribam na 3 stepena
bezbi New member Dec 18, 2013 #8,923 ^Gledam i JA na more kroz moj Windows Inace, taj Hami mi je ako ne najdrazi, onda jedan od najdrazih pilota. SupeR sat jos bolji mehanizam
^Gledam i JA na more kroz moj Windows Inace, taj Hami mi je ako ne najdrazi, onda jedan od najdrazih pilota. SupeR sat jos bolji mehanizam
milan zmaj New member Dec 18, 2013 #8,924 Dosadiste mi s morem. Pogotovo onaj matori jagos kad mi posalje slike s plaze, a ovde se spustilo nebo jaoooooo
Dosadiste mi s morem. Pogotovo onaj matori jagos kad mi posalje slike s plaze, a ovde se spustilo nebo jaoooooo
Dragojlovic Darko New member Dec 18, 2013 #8,925 Tako i ja gledam snijeg kroz windows. Eto vidis nas dvojica na moru da te ugostimo a ti nikako da dodjes
Tako i ja gledam snijeg kroz windows. Eto vidis nas dvojica na moru da te ugostimo a ti nikako da dodjes
backarelli Well-known member Dec 18, 2013 #8,927 HADzI DALIBOR said: Da vas malo podsjetim! Click to expand... Uhhh , vala i nisi trebao nešto da podsećaš, kad mi kroz džepove promaja duva . Kad se ušteka malo para, a ti onda bljesni fotku ! Ja oduševljen !!!! :man_in_love:
HADzI DALIBOR said: Da vas malo podsjetim! Click to expand... Uhhh , vala i nisi trebao nešto da podsećaš, kad mi kroz džepove promaja duva . Kad se ušteka malo para, a ti onda bljesni fotku ! Ja oduševljen !!!! :man_in_love:
milan zmaj New member Dec 18, 2013 #8,928 A niste mi mnogo uverljivi...nego danas mi je cerin rodjendan pa sve moram na kvarno. I danas u njenu cast jedan lepotan mmmm
A niste mi mnogo uverljivi...nego danas mi je cerin rodjendan pa sve moram na kvarno. I danas u njenu cast jedan lepotan mmmm
anpi New member Dec 18, 2013 #8,930 Mjesecar... Attachments uploadfromtaptalk1387387979616.jpg 39.8 KB · Views: 91
sector77 New member Dec 18, 2013 #8,931 Anpi je hoda mjesecar... Kod mene ronioc... Attachments uploadfromtaptalk1387391746845.jpg 41.6 KB · Views: 107
tolarbo New member Dec 19, 2013 #8,934 Dalibore mogao bi malo cesce da nas podsecas, ja sam zaboravio na Tunu. Predhodna dva dana Omegica:
gogmajster New member Dec 19, 2013 #8,938 Poklekoh i počastio se za novu godinu . Stigao jutros i obasjao tmurno jutro. Zbog istog loša prva fotka, ali obećavam bolje
Poklekoh i počastio se za novu godinu . Stigao jutros i obasjao tmurno jutro. Zbog istog loša prva fotka, ali obećavam bolje
bobbydigital New member Dec 19, 2013 #8,939 Nesto sto me grije na ovim minusima kad god ga pogledam bude mi toplo oko srca