Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas Seiko 7006 .
IMG_4389 ....jpg

U društvu Monstera.
IMG_4398 ....jpg

Attachments

• IMG_4391 ....jpg
    IMG_4391 ....jpg
    417 KB · Views: 43
^ lijep sat i dobra knjiga

edit: procitaj dolinu lavova, kljuc za rebeku i dosije odesa od foleta ako vec nisi :)

Ključ za Rebeku- pročitan http://www.svetsatova.com/forum/f133/satovi-i-knjige-8501.html. Jedna od sledećih je Dolina lavova. Malo je falilo i da je sada pročitam . U svakom slučaju hvala za preporuku. U temi Satovi i knjige možeš postaviti neku fotku i preporučiti još koju knjigu. Lepo je znati da nekoga interesuju knjige. Nađe se vreme , posebno kada se shvati da ne TV-u ( osim par kablovskih kanala ) nema gotovo ništa pametno.

Ključ za Rebeku- pročitan http://www.svetsatova.com/forum/f133/satovi-i-knjige-8501.html. Jedna od sledećih je Dolina lavova. Malo je falilo i da je sada pročitam . U svakom slučaju hvala za preporuku. U temi Satovi i knjige možeš postaviti neku fotku i preporučiti još koju knjigu. Lepo je znati da nekoga interesuju knjige. Nađe se vreme , posebno kada se shvati da ne TV-u ( osim par kablovskih kanala ) nema gotovo ništa pametno.

Mene ne interesuju knjige,ja sam teski ovisnik od knjiga,cak i vise nego od satova :)

Will do, mada su moje slike satova cesto na knjigama posto ih ima svugdje po kuci.

Za sada samo proba dok se ne skrati narukvica....

Attachments

• IMG_3081.jpg
    IMG_3081.jpg
    207 KB · Views: 124
Hvala, hvala.. bice full opis i slike samo da ga nosim par dana da ne bude napamet

Cestito stvarno dobar so zdravje da go nosis.

Tolarbo no coment za taa Omega. Nema opcija 10 like da se stavi.

Uf, opak Victor :man_in_love::man_in_love::man_in_love:, svaka cast Vanja!

G danas..
11511002266_f83c51bc3f_c.jpg

Zmaje strasan sat sta reci.nego majca ko da ima neku čipku ženstvenu,ne mozes ti da pobegnes od roze.

Odmara u kutiji, neka ga toplo mu je tamo:D. Vratio se ja na svoje
DSC01596.jpg
Da virnemo malo unutra:D

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back