Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas,nista novo...seiko. Ali novi je ambient,bar :D

P1030945.jpg

Like! Umegnost prva liga! :thumbup:

Opet sam se malo igrao.
Kućište od čelika, ne baš očuvano... plus džepni sat sa lepom Unitas mašinom i dobiješ frtalj kile sata. Može da se nosi dva, tri sata dnevno. Posle toga si umoran.

IMG_7523.jpg IMG_7510.jpg IMG_7518.jpg

Ajd da dopunim predhodni post, kad već nailazi na odobravanje. Već neko vreme pa i danas, nosim ovu rusku mutaciju, takođe handmade. Trebalo bi da prestanem da se igram, to uđe u krv i stvara zavisnost. Ovaj mi je simpatičan, ima neki IWC look, kao "militarac". A i Pugov kaiš koji sam oteo Zmaju (sve sa Seikom) mu baš čuči.

IMG_7540.jpg

Postovani G-dine Vukase moracete da castite za 300-ti post,nema izgovora... :))))

a kad je tesko tu je IMG_1498.jpg

a nesto sam razmisljao :) da uzmem sve satove da se skinem u kratke rukave da islikam sve satove koje imam,sacuvam,promenim lokacije slikanja i samo da postavljam...pocelo da mi dosadjuje ovo slikam postavim...ovako bez slikanja..nadjem file i metnem :))))))
sta danas nosim :)))
samo kad cu da docekam onog avatara da stavim na ruku...ne smem da zovem Majstora ni Bojovica a ni Majstora Puga za kais svi beze kad vide moj broj :)))

post N.Lo 2600...Hadzi bi imao sta da kaze :)

Last edited:
Važi, častim prvom prilikom.
Samo da ne prođem ko oni Spartanci.
Lako je vama iz teorije velikih brojeva, imate vojsku postova.
:thumbup:

PS Mala provokacija: Omege su dosadne, kaže Jeremy Charles Robert Clarkson.

Da je Ron Jeremy rekao pa da se slozim s tim hahahahaima nesto sto je i on pametno izjavio ali gde da postovim ovde :) uvredice se osetljivi

PS Mala provokacija: Omege su dosadne, kaže Jeremy Charles Robert Clarkson.
Rekao je da je i jedini sat gori od Rolex replike originalni Rolex zato sto se navijaju samo u jednom smeru pa ne odgovaraju leovorukima (ili tako nesto). :flapper:

cuj pa s njom sam bio dok se onaj kartao ali sa je posleeee provalio da radi za onog sto mu curi iz oka pa sam je izbo :) ali ne zaostajemo...
elem kao sto rece Ron uh Jeremy.............

za malo sale nikad me ne mrzi...
mislim tamo je ozbiljno bilo,a za Seiko sto ga vise gledam razmisljam se sta li bi s njim...svidja mi se ali greota bre da stoje.
Prelep je Seiko

Status
Not open for further replies.
Back